Στρατηγός Φλώρος: Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην 3η Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας “DEFEA 2023”

«Η Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να δίνουν και φέτος ισχυρότατο παρόν!», σχολίασε σε ανάρτησή του στο facebook, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία των σημερινών εγκαινίων της 3ης Διεθνούς Έκθεσης ‘Αμυνας και Ασφάλειας “DEFEA 2023”, η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo”, στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

Παράλληλα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ γνωστοποίησε τα εξής :
– Στο περίπτερο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας που φιλοξενείται στην έκθεση, προβάλλεται το φάσμα δραστηριοτήτων και δράσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και η ενεργή συμμετοχή τους σε διεθνείς οργανισμούς, στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

– Με τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκο Χαρδαλιά και τον υπουργό ‘Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μιχάλη Γιωργαλλά, επισκεφτήκαμε τα περίπτερα του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας, του ΓΕΕΘΑ και του υπουργείου ‘Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τα οποία θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την σπουδαία παρουσία τους.

– Με τον υπουργό και τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, George J. Tsunis, τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νικόλαο Μπακατσέλο, και τον Assistant Secretary of the Army – Acquisition, Logistics & Technology, Doug Bush, είχαμε την χαρά και την τιμή να εγκαινιάσουμε το περίπτερο των ΗΠΑ που φιλοξενεί εκθέματα της αμυντικής της βιομηχανίας.

Η επίσκεψή μου ολοκληρώθηκε με περιήγηση στα εντυπωσιακά περίπτερα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ισραήλ, καθώς και στα περίπτερα των εγχώριων και διεθνών εταιριών Αμυντικού Υλικού”, κατέληξε στην ανάρτησή του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Στρατηγός Φλώρος: Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην 3η Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας “DEFEA 2023”

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χορτάσαμε «θα»: Η κυβέρνηση παίρνει άριστα ως… αντιπολίτευση

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος Το 2023, όταν επανεξελέγη με το περίφημο αυτοδύναμο 41%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως η ΝΔ καλείται να έχει διττό ρόλο, τόσο κυβέρνησης όσο και αντιπολίτευσης. Δύο χρόνια αργότερα, είναι προφανές πως απέτυχε να ανταποκριθεί

Νάξος: Αίσιο τέλος για την ταλαιπωρία επιβατών και πληρώματος

Αισίως έληξε η πολύωρη περιπέτεια 134 επιβατών, οι οποίοι ταξίδευαν χθες το απόγευμα με το επιβατηγό ταχύπλοο SUPER RUNNER JET, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Ραφήνας με ενδιάμεσους σταθμούς την Άνδρο, την Τήνο, τη Μύκονο και

Ρόδος: Σύλληψη δύο διακινητών μεταναστών μετά από επιχείρηση διάσωσης στη θάλασσα

Στη σύλληψη δύο υπηκόων Αζερμπαϊτζάν για διακίνηση μεταναστών προχώρησε η λιμενική αρχή της Ρόδου, ύστερα από επιχείρηση διάσωσης. Το πνευστό ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν είχε μείνει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης 4,2 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Ρόδου. Στο σημείο έσπευσε ναυαγοσωστικό

Χτύπημα τύπου «Greek mafia» η επίθεση στα Άνω Λιόσια – Η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο αντιποίνων στην πρόσφατη εκτέλεση στο Χαλάνδρι

Χτύπημα που θυμίζει Greek mafia το περιστατικό με πυροβολισμούς χθες βράδυ στα Άνω Λιόσια κατά 42χρονου ο οποίος σώθηκε χάρη στη θωράκιση του αυτοκινήτου του. Υπενθυμίζεται πως στόχος του μαφιόζικου χτυπήματος στα Άνω Λιόσια, είναι Έλληνας, γνωστό μέλος της εγχώριας μαφίας, ο οποίος

Μετάβαση στο περιεχόμενο