Συγχαρητήρια Νίκου Ανδρουλάκη στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Χιλής, Γκαμπριέλ Μπόριτς

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προς την συγχαρητήρια επιστολή του στον Γκαμπριέλ Μπόριτς αναφέρει μεταξύ άλλων «μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξη του κόμματός μας»

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Χιλής, Γκαμπριέλ Μπόριτς, απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Χιλής.

«Με την εκλογή σας στην Προεδρία της χώρας, ο Χιλιανός λαός απέδειξε ότι θέλει την αλλαγή από το υπάρχον καθεστώς και ελπίζει σε μία πιο ανοικτή και δίκαιη κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς», επισημαίνει ο κ. Ανδρουλάκης στην επιστολή του, ζητώντας από τον εκλεγέντα Πρόεδρο Μπόριτς, να υπολογίζει στην υποστήριξή του στον αγώνα κατά των ανισοτήτων, στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, την προώθηση των κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Μπόριτς,

Ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και του Κινήματος Αλλαγής, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη νίκη σας και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

Με την εκλογή σας στην Προεδρεία της χώρας ο Χιλιανός λαός απέδειξε ότι θέλει την αλλαγή από το υπάρχον καθεστώς και ελπίζει σε μία πιο ανοικτή και δίκαιη κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξη του κόμματός μας, καθώς και τη δική μου προσωπικά ως Αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Λατινικής Αμερικής, στον αγώνα σας κατά των ανισοτήτων, στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, την προώθηση των κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βεβαίως την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Νίκος Ανδρουλάκης

Πρόεδρός ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής».

Πηγή

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του