Συγχαρητήρια Νίκου Ανδρουλάκη στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Χιλής, Γκαμπριέλ Μπόριτς

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προς την συγχαρητήρια επιστολή του στον Γκαμπριέλ Μπόριτς αναφέρει μεταξύ άλλων «μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξη του κόμματός μας»

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Χιλής, Γκαμπριέλ Μπόριτς, απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Χιλής.

«Με την εκλογή σας στην Προεδρία της χώρας, ο Χιλιανός λαός απέδειξε ότι θέλει την αλλαγή από το υπάρχον καθεστώς και ελπίζει σε μία πιο ανοικτή και δίκαιη κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς», επισημαίνει ο κ. Ανδρουλάκης στην επιστολή του, ζητώντας από τον εκλεγέντα Πρόεδρο Μπόριτς, να υπολογίζει στην υποστήριξή του στον αγώνα κατά των ανισοτήτων, στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, την προώθηση των κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Μπόριτς,

Ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και του Κινήματος Αλλαγής, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη νίκη σας και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

Με την εκλογή σας στην Προεδρεία της χώρας ο Χιλιανός λαός απέδειξε ότι θέλει την αλλαγή από το υπάρχον καθεστώς και ελπίζει σε μία πιο ανοικτή και δίκαιη κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξη του κόμματός μας, καθώς και τη δική μου προσωπικά ως Αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Λατινικής Αμερικής, στον αγώνα σας κατά των ανισοτήτων, στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, την προώθηση των κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βεβαίως την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Νίκος Ανδρουλάκης

Πρόεδρός ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής».

Πηγή

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς άλλαξε το αμυντικό δόγμα

Φέτος συμπληρώνονται 27 χρόνια από την κρίση των Ιμίων και πέρα από τη μνήμη των τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, που οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων κρατούν ζωντανή, στην Ιστορία έχει

Φιάσκο με το μαγικό φίλτρο Πανοραμίξ  κατανομής των οργανικών θέσεων των Λ/Φ στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ηρεμία επικρατεί στο Γαλατικό Χωριό των Λιμενικών παρά το γεγονός, ότι μειώθηκε και με την βούλα η εισαγωγή για το έτος 2023 των Λ/Φ κατά 40%. Φούσκα αποδείχθηκε και στην πράξη το «μαγικό φίλτρο» κατανομής των οργανικών θέσεων που κατασκεύασε

Πίτα ΕΑΑΛΣ: Οι τυχεροί της χρονιάς

Αναδημοσιεύουμε ενημέρωση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. που αναρτήθηκε πριν λίγο στην ιστοσελίδα της: “Όπως επιτάσσει το έθιμο, αλλά και η δεοντολογία είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους τυχερούς της χρονιάς για την Ένωσή μας, που έτυχαν τα τέσσερα φλουριά που είχαν

Δημήτριος και Τάσος Καφετζής: Δύο αδέλφια στο πηδάλιο του Celebrity Ascent

Το κρουαζιέροπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises, το οποίο θα ξεκινήσει από το Fort Lauderdale των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2023, προσφέρει δρομολόγια Ανατολικής και Δυτικής Καραϊβικής, φέρνοντας τους επιβάτες του σε λιμένες, όπως η Aruba, το Bimini, το Grand

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ