Σύγκληση 23ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Ανακοίνωση ΠΟΕΠΛΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συγκαλείται το 23ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 15 Μαΐου 2022, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, Λεωφ. Κηφισίας 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση διοικητικού απολογισμού.
  2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού.
  3. Ψήφιση προγράμματος δράσης.
  4. Ψήφιση προϋπολογισμού.
  5. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Τ.Α.Λ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας των αντιπροσώπων κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου (απαρτία 1/2+1) τούτο συνέρχεται εκ νέου την επόμενη ημέρα στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα (απαρτία 1/3). Εάν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, την μεθεπόμενη ημέρα με τα ίδια θέματα (απαρτία 1/4). Εάν και την τρίτη ημέρα δεν υπάρξει απαρτία, δεν μπορεί να συγκληθεί με τα ίδια θέματα νέο Συνέδριο πριν την πάροδο ενός (01) μηνός.

Οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις μέλη της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. όπως αποστείλουν στην Ομοσπονδία μας τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα, σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 4 του καταστατικού της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε μέλος υποβάλει στην Ομοσπονδία μετά από την εκλογή αντιπροσώπων, που θα συμμετέχουν στο Συνέδριο τα εξής:

  1. Πρακτικά της Εφορευτικής Επιτροπής
  2. Πρωτόκολλα ψηφοφορίας
  3. Βεβαίωση του Δικαστικού Αντιπροσώπου
  4. Ονομαστική κατάσταση ψηφισάντων
  5. Θεωρημένο αντίγραφο μητρώου

Τα παραπάνω νομιμοποιητικά έγγραφα απαιτείται να υποβληθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες πριν από την έναρξη του Συνεδρίου. Σε περίπτωση, που διαπιστωθούν ελλείψεις, αμφιβολίες ή αντιρρήσεις, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα σας ειδοποιήσει δέκα πέντε (15) ημέρες πριν από το Συνέδριο προκειμένου να συμπληρωθούν τυχόν ελλείψεις και να δοθούν οι όποιες διευκρινήσεις.

Τονίζουμε την υποχρέωσή σας να ενημερωθούν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι για την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Στην περίπτωση κατά την οποία διενεργηθούν εκλογές σε πρωτοβάθμια οργάνωση – μέλος της Ομοσπονδίας μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της έναρξης του Συνεδρίου, τότε στο Συνέδριο μετέχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των πλέον πρόσφατων αρχαιρεσιών σύμφωνα με το άρθρ. 12 παρ 4.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερες στους δρόμους: Νέος διαγωνισμός για το έργο των 88 εκατ. ευρώ

Σε τροχιά επανεκκίνησης εισέρχεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα ψηφιακού εκσυγχρονισμού που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση 1.000 καμερών καταγραφής τροχαίων παραβάσεων κατατέθηκε προς δημοσίευση στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα

Το Κίεβο ανέλαβε την ευθύνη για το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα -Απολογία προς την Ελλάδα μετά το διάβημα

Την ευθύνη για το drone που εντοπίστηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κοντά στη Λευκάδα, ανέλαβε επίσημα η Ουκρανία, απαντώντας στο αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας που υπέβαλε η Αθήνα προς το Κίεβο στα τέλη Μαΐου. Η απάντηση της ουκρανικής πλευράς ήρθε μέσω

Καρυστιανού: Ο Τσίπρας λέει ψέματα, μπορεί εύκολα το «όχι» να το κάνει «ναι» – Θα έχουμε αυτοδυναμία την επομένη των εκλογών

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιανού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι επαγγελματίας πολιτικός που λειτουργεί όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί: «Λέει ψέματα», τόνισε η κα. Καρυστιανού και πρόσθεσε: «Μπορεί πολύ εύκολα το “όχι” να το κάνει “ναι”, να υποσχθεί

Ο Ανδρουλάκης βάζει τέλος στα λεγόμενα Δούκα για συνεργασίες: «Το ΠΑΣΟΚ δε θα παίξει ρόλο κομπάρσου», είπε στο ΠΣ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παίξει κανέναν ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό», ήταν το ηχηρό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη στο Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα για ανοιχτούς διαύλους στις προοδευτικές δυνάμεις.