Σύλληψη ημεδαπών για παράβαση του Ν.2696/99 ”Περί αλλοίωσης στοιχείων οχήματος” στη Ζάκυνθο (VIDEO)

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών ηλικίας 30 και 63 ετών προέβησαν, την 9-5-2022, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Τμήματος Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με τη συνδρομή στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, καθώς και του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, για παράβαση του Ν.2696/99 περί ”Περί αλλοίωσης στοιχείων οχήματος” και των άρθρων 216, 372, 374, 394 και 45 Π.Κ.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση και ανάλυση πληροφοριών, διαπιστώθηκε ότι κατόπιν νομότυπης έρευνας σε δύο οικίες στις οποίες διέμενε ο 30χρονος στη ν. Ζάκυνθο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι: δύο Ι.Χ.Ε. μάρκας SMART, εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για αλλοιώσεις οχημάτων, μία μεταλλική πλάκα στην οποία διαπιστώθηκε ότι είχαν αποτυπωθεί με τον προαναφερθέντα εξοπλισμό οι αριθμοί πλαισίου που έφεραν τα οχήματα.

Σημειώνεται ότι στα προαναφερόμενα οχήματα, οι εν λόγω ημεδαποί είχαν παραποιήσει τους αριθμούς πλαισίου. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το σύνολο των ανευρεθέντων καθώς και λοιπός εξοπλισμός, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Σχετικές εικόνες

12

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative