Συναγερμός στο Ναύπλιο για αγνοούμενο 15χρονο κολυμβητή

Συναγερμός σήμανε τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου 2018 στη Λιμενική αρχή Ναυπλίου καθώς οι αλλοδαποί γονείς ενός 15χρονου δήλωσαν την εξαφάνιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος Πορτογαλικής υπηκοότητας κολυμπούσε στην περιοχή της Αρχαίας Ασίνης (Καστράκι) κοντά στο Τολό Αργολίδας και οι γονείς του έχασαν την επαφή μαζί του.

Άμεσα οι γονείς του αγνοούμενου παιδιού, κάτοικοι και επισκέπτες ξεκίνησαν αναζητήσεις ενώ ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο όπου άμεσα απέστειλε στο σημείο πλωτό σκάφος όπου και με την συνδρομή ιδιωτών αλιέων ξεκίνησαν αναζητήσεις στην θαλάσσια περιοχή, ενώ αυτοκίνητο του Λιμενικού με άνδρες σάρωνε την ευρύτερη περιοχή.

Η ώρα περνούσε, η αγωνία των γονιών του μικρού χτυπούσε κόκκινο ενώ δεν υπήρχε καμία ένδειξη για την τύχη του 15χρονου Πορτογάλου.

Τελικά μετά από αρκετές ώρες το Λιμενικό εντόπισε το μικρό παιδί να κινείται στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου με τα πόδια.

Ο μικρός θέλοντας να εξερευνήσει την περιοχή απομακρύνθηκε από το Καστράκι έκανε κολυμπώντας το γύρω της μικρής χερσονήσου και κατέληξε να βγει στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου, κοντά στο κάμπινγκ Πλάκα χωρίς να γνωρίζει το δρόμο επιστροφής, μάλιστα είχε πάρει αντίθετη κατεύθυνση προς το Δρέπανο.

Τέλος καλό όλα καλά για τον μικρό Πορτογάλο που άνδρες του Λιμενικού παρέδωσαν στους γονείς του σώο μετά την περιπέτειά του.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το