Συνάντηση Αρχηγού Αντιναυάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αλεξανδράκη Γεώργιου με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

 Την Τετάρτη,  13-04-2022 και ώρα 13:30, πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Συλλόγου μας, συνάντηση του Δ.Σ. του ΠΣΥΜΕΛΣ,  με τον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος  Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αλεξανδράκη Γεώργιο, στο γραφείο του στο κτίριο ΥΝΑΝΠ.

Η παρουσία έγινε σεβόμενη όλους τους υγειονομικούς κανόνες και παραβρέθηκε σε αυτή και ο Υπασπιστής του Υποπλοίαρχος  ΛΣ Πλεύρης Βασίλειος .

Ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μας καλωσόρισε εγκάρδια και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και σύγκλισης απόψεων σε ιδέες και προτάσεις κυρίως πολιτιστικού περιεχομένου.

Στην αρχή της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι στόχοι-δράσεις του συλλόγου μας για το 2022 καθώς και οι μελλοντικές πολιτιστικές δράσεις μας, οι οποίες βρίσκουν αρωγό τον κ. Αρχηγό.

Στη συζήτηση μας ο κ. Αρχηγός αναφέρθηκε στο όραμα του για αναβάθμιση του Λιμενικού Σώματος και φάνηκε ιδιαίτερα υπέρμαχος στις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν το ένστολο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, οι οποίες υλοποιούνται πάντα σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο του Σώματος. Τόνισε δε, ότι το ένστολο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος είναι πάντα στην υπηρεσία του πολίτη.

Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή ευχών για χαρούμενο και ευλογημένο Πάσχα.

Τον ευχαριστούμε θερμά!

 

 

                    Η Πρόεδρος

            Ο Γενικός Γραμματέας

Υπο/ρχος Λ.Σ.

Υπο/ρχος Λ.Σ.

ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΑπο το Δ.Σ. το ΠΣΥΜΕΛΣ παραβρέθηκαν : Η Πρόεδρος Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Βερροπούλου Αιμιλία , ο Αντιπρόεδρος Ανθυπασπιστής Λ.Σ. Γκιουρτζίδης Δημήτριος και ο Γεν.Γραμματέας Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Κοντόπουλος Δημοσθένης.

2

4

 

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντακόπουλος: Χρονιά ρεκόρ το 2022 για την Costamare – Καθαρά κέρδη $523 εκατ.

Η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της μέχρι την… επόμενη ήταν το 2022 για την εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά Costamare συμφερόντων του Κωστή Κωνσταντακόπουλου. Με ένα στόλο 117 πλοίων, συμπεριλαμβανομένων 45 πλοίων ξηρού χύδην φορτίου, η εταιρεία δημιούργησε καθαρά κέρδη άνω των 523 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο τέλος

Ο Γιώργος Προκοπίου έχει το ακριβότερο πλοίο του ελληνόκτητου στόλου – Κοστίζει $286,1 εκατ.

Η έρευνα της ValueVessels για την ελληνόκτητη ναυτιλία περιέχει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Ο ελληνικός στόλος κατατάσσεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως. Αυτό ισχύει τόσο για τον αριθμό των πλοίων όσο και για τη συνολική αξία, που περιλαμβάνει 4.709 πλοία ενεργά και υπό παραγγελία και συνολική αξία 152,69 δισ.

Το δώρο του Ωνάση στον «γάμο του αιώνα» ταξιδεύει στα νησιά Γκαλάπαγκος

Ήταν το μεγαλειώδες γαμήλιο δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση προς τον πρίγκιπα Rainier και την Grace Kelly, που παντρεύτηκαν στις 18 Απριλίου του 1956 στο Μονακό – ένα γεγονός που χαρακτηρίστηκε «ο γάμος του αιώνα», με λίστα καλεσμένων που περιλάμβανε από