Συνάντηση νέου Δ.Σ. Ε.Α.Α.Λ.Σ. με ΥΝΑΝΠ κ. Ι. Πλακιωτάκη

Ανακοίνωση Ε.Α.Α.Λ.Σ.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα στο ΥΝΑΝΠ συνάντηση του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Από πλευράς Ε.Α.Α.Λ.Σ. στον Υπουργό τέθηκε σειρά ζητημάτων, που αφορούν στην Ένωσή μας και, ιδίως, όλα τα μέλη της. Ειδικότερα, ζητήθηκε:

(1) Σύσταση «Γραφείου Αποστράτων», υπαγόμενου στο Γρ. Αρχηγού Λ.Σ.

(2) Ανάληψη πρωτοβουλίας από το Αρχηγείο για την έκδοση απόφασης συγγραφής της Ιστορίας του Λ.Σ.

(3) Τροποποίηση υφιστάμενων διατάξεων, για τον ετήσιο εορτασμό της «Ημέρας Αποστράτων», ώστε αυτός να συμπίπτει και να συνεορτάζεται με την «Ημέρα Ίδρυσης Λ.Σ.»

(4) Επαναλειτουργία της «θέσης Λ.Σ. (help-desk) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών», με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των μελών της Ένωσής μας.

(5) Ρύθμιση εκκρεμούντων ζητημάτων, που άπτονται της «Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης», με απώτερο στόχο την κατάργησή της, σε συμμόρφωση με τις εκδοθείσες σχετικά δικαστικές αποφάσεις.

(6) Επαναφορά της διάταξης, που ρυθμίζει την «προαγωγή Αρχικελευστών-Ανθυπασπιστών» σε Σημαιοφόρους ε.α., με σκοπό την ψήφισή της από το Κοινοβούλιο.

Αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων μας, ο κ. Πλακιωτάκης εκδήλωσε τη βούλησή του να μεριμνήσει για τη συνολική ικανοποίησή τους.

Από πλευράς μας, παραμένουμε ικανοποιημένοι από τις παρασχεθείσες διαβεβαιώσεις, αλλά, παράλληλα, περιμένουμε απτά αποτελέσματα.

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. θα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την εξέλιξη των ζητημάτων και το αποτέλεσμα των ενεργειών, ενώ θα παρεμβαίνει, όπου και όποτε απαιτηθεί, τηρώντας ενήμερα τα μέλη της.

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας

 

Σταύρος Βοϊδονικόλας                             Δημήτρης Σαϊτάκης

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρομά προσπάθησαν να «πατήσουν» με αυτοκίνητο λιμενικούς στην Γλυφάδα – Άνοιξαν πυρ στα λάστιχα οι λιμενικοί

Πυρ κατά αυτοκινήτου που επέβαιναν Ρομά που διαπιστώθηκε πως αφαιρούσαν καταλύτες αυτοκινήτων άνοιξε λιμενικός το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5), στην Γλυφάδα. Ο λιμενικός εντόπισε τους τέσσερις Ρομα να αφαιρούν καταλύτη από όχημα στην οδό Διαδόχου Παύλου. Όταν τους ζήτησε να

Τι γίνεται με το Ε.Σ.Ο.Θ.Ε : Μια οφειλόμενη ενημέρωση …

Αυτές τις μέρες που ο  εξ’ ανατολών γείτονας βρίσκεται σε δύσκολη διπλωματική θέση, εκτός των άλλων προκλητικών ενεργειών σταθερά εργαλειοποιεί και το μεταναστευτικό ζήτημα, για να ασκήσει πίεση στη χώρα μας αναφορικά με την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων μας. Παλιά

Η ΠΕΑΛΣ πάει στο Primer Music Festival, στις 8 και 9 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Νερού

Η ΠΕΑΛΣ εξασφάλισε 200 προσκλήσεις για τη δωρεάν είσοδο των μελών της και των οικογενειών τους στην απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία, τo Primer Music Festival, το μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας, που ενώνει όλους τους λάτρεις της χορευτικής

Πασσάκος Σ. Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ: Άφαντοι όλοι για τη μετατροπή των υπό μετάθεση στελεχών Λ.Σ σε δεκαδικούς αριθμούς και σε 13 κατηγορίες…περίπατο ανάγκες υπηρεσίας και στελεχών …υπάρχει κατηγορία με 0,14 μεταθέσεις και οδοιπορικά 207 ευρώ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ www.limenikirota.eu  ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σ.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ   Ηράκλειο 28-05-2022 Ενημερώνω οτι 4.345 στελέχη εντάσσονται στη διαδικασία τακτικών μεταθέσεων έτους 2022 εκ της οποίας πάνε <<ΠΕΡΙΠΑΤΟ>> οι ανάγκες  ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ και κυρίως των ΣΤΕΛΕΧΩΝ. Υπαρχουν προς διάθεση οδοιπορικών  μόνο 300.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε 200 μεταθεσεις