Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στο Βόλο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών Π.Ο.Λ. εκπροσωπεί στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και το διήμερο 13 και 14 Απριλίου διοργανώνει το ετήσιο συνέδριό της στην πόλη του Βόλου με την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο οποίο και σε προσκαλεί να λάβεις μέρος κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του.

Αντικείμενο του συνεδρίου σε θεματικές ενότητες θα αποτελέσει:

·  Η προσφορά του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και των στελεχών του στην διαμόρφωση του σύγχρονου ρόλου της Πολιτικής Προστασίας όπως εκφράζεται μέσω της συνεργασίας του ΥΝΑΝΠ και του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης  και Πολιτικής Προστασίας αλλά και με  την τοπική αυτοδιοίκηση.

·  Ο ρόλος των Υπηρεσιών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, στην ασφάλεια και στην προστασία των επισκεπτών στα νησιά της χώρας και η επίδραση της άρτιας συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς και την Ελληνική ναυτιλία στην ανάπτυξη της οικονομίας και στον τουρισμό. 

Ο Βόλος όπου και διοργανώνεται το συνέδριο, η Μαγνησία, οι Β. Σποράδες, η Θεσσαλία αποτέλεσαν την προηγούμενη χρονιά το επίκεντρο πρωτόγνωρων φυσικών καταστροφών με τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ να διασώζουν εκατοντάδες πολίτες που κινδύνεψαν σοβαρά.

Η επόμενη ημέρα επιτάσσει τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του  Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, τους εκπροσώπους της ναυτιλίας, με οργανώσεις και την τοπική κοινωνία.

Στο συνέδριο θα προσκληθούν πέραν της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, πολιτικοί φορείς, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εθελοντικές ομάδες, συνάδελφοι Λιμενικοί από όλη τη χώρα αλλά και πρωταγωνιστές που συνέδραμαν στην διάσωση συνανθρώπων μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή οι οποίοι και θα βραβευτούν. Επίσης θα τιμηθούν οργανώσεις και φορείς που έχουν επιδείξει κοινωνικό έργο στη Μαγνησία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πειραιάς: Νέο φορτίο με 46 κιλά κοκαΐνης εντόπισε η ΑΑΔΕ σε κοντέινερ με μπανάνες

Ειδικότερα, οι τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατέσχεσαν 46 κιλά κοκαΐνης, επιμελώς κρυμμένης μέσα σε ψυκτικό κοντέινερ με μπανάνες προερχόμενο από το Εκουαδόρ και τελικό προορισμό τον Πειραιά. Ακολούθησε έλεγχος x-ray όπου εντοπίστηκε ύποπτη οργανική ουσία στα ψυκτικά μηχανήματα του

Το νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο της ΕΕ και ο ρόλος του Frontex

Οι τέσσερεις πυλώνες του Συμφώνου Tο νέο Σύμφωνο τροποποιεί και εξελίσσει προγενέστερες μεταρρυθμιστικές προτάσεις στο πεδίο της μετανάστευσης και επιχειρεί να εξισορροπήσει ανάμεσα στην αυστηρότητα και τη δικαιοσύνη. Έχοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες που εξέφρασαν τα κράτη μέλη ΕΕ, στον

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Δύο παιδιά εξαφανίζονται κάθε τρεις ημέρες στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα δύο παιδιά εξαφανίζονται κάθε τρεις ημέρες ενώ ανά δύο ημέρες εξαφανίζεται ένας ενήλικας, αποκαλύπτουν τα στατιστικά στοιχεία του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που δίνουν καθημερινά τιτάνιο αγώνα για τον εντοπισμό

Μετάβαση στο περιεχόμενο