Συνθήματα γράφτηκαν πάνω στα τείχη του Φρούριου του Φιρκά στο Παλιό Λιμάνι Χανίων (φωτο)

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα πάνω σε ακόμα ένα ιστορικό μνημείο της Πόλης

Σήμερα το πρωί περαστικοί που περνάνε μπροστά από το ιστορικό φρούριο του Φιρκά στο Παλιό Λιμάνι αντικρύζουν ένα πρωτόγνωρο θέαμα.

Άγνωστοι χθες το βράδυ έγραψαν συνθήματα πάνω στα τείχη του Φρούριου του Φιρκά και μάλιστα με μεγάλα γράμματα καταλαμβάνοντας μεγάλη έκταση των τειχών.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τα συνθήματα που έχουν γραφτεί βρίσκονται σχεδόν σε όλη την έκταση των τειχών και βρίσκονται και στις δυο πλευρές τους.

Τα συνθήματα αυτά έρχονται λίγες βδομάδες μετά το γκράφιτι που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο Φάρο των Χανίων.

Σε κάθε περίπτωση, ένα τέτοιο μνημείο όπως και ο Ενετικός Φάρος στο Παλιό Λιμάνι που αποτελόυν σύμβολα της πόλη χρήζει μόνο σεβασμού και αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο