ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε το κίνημα των πολιτών για τις ελεύθερες παραλίες – Υποκριτική η στάση της ΝΔ

«Η ΝΔ επί 4 χρόνια έβαζε πλάτη στην ανομία και την αυθαιρεσία και μόλις σήμερα εμφανίζεται δήθεν αμείλικτη»
«Στηρίζουμε το κίνημα των πολιτών για τις ελεύθερες παραλίες και για τον δημόσιο χώρο και απαιτούμε ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι φθηνά και εφήμερα επικοινωνιακά παιχνίδια», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του.

Αναφέρει ειδικότερα, ότι «οι κινητοποιήσεις των πολιτών για τις ελεύθερες παραλίες, που ξεκίνησαν από την Πάρο και πλέον εξαπλώνονται σε όλο και περισσότερα νησιά, αναδεικνύουν την σημασία και το αποτέλεσμα που μπορούν να έχουν οι καθημερινές μάχες της κοινωνίας υπέρ του δημόσιου χώρου». Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει, ότι όμως παράλληλα, αναδεικνύεται «και η υποκρισία της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία επί 4 χρόνια έβαζε πλάτη στην ανομία και την αυθαιρεσία και μόλις σήμερα – ενώ έχει ήδη μπει ο Αύγουστος – εμφανίζεται δήθεν αμείλικτη».

Υπογραμμίζει ότι «άλλωστε, η κυβέρνηση της ΝΔ είναι που με τον νόμο 4688 του 2020 για την τουριστική ανάπτυξη περιόρισε δραστικά τους ελεύθερους χώρους στις παραλίες, καθώς και τις κυρώσεις για τους παραβάτες, σε αντίθεση με τον νόμο 4607 του 2019 της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε το κίνημα των πολιτών για τις ελεύθερες παραλίες – Υποκριτική η στάση της ΝΔ –

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο