Σύρος: Αλλαγή ηγεσίας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού – Γυναίκα η νέα διοικήτρια

To μεσημέρι της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β΄, του Διοικητή της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ ΚΑΣΤΑΝΗ Χρήστου, του Λιμενάρχη Σύρου Αντιπλοιάρχου Λ.Σ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ Ιωάννη, του Διευθυντή Σπουδών κ. ΔΟΥΝΑΒΗ Γεωργίου, του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού της Ακαδημίας και του εκπαιδευτικού προσωπικού, πρώην και νυν, σε μια απέριττη τελετή πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής διοικήσεως της  Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου.

Συγκεκριμένα, η παράδοση παραλαβή έγινε από τον μέχρι πρότινος και επί τεσσερσήμισι συναπτά έτη  Διοικητή, Πλοίαρχο Λ.Σ ΚΑΡΑΜΗΤΣΑ Παναγιώτη, στη νέα Διοικήτρια Αντιπλοίαρχο Λ.Σ ΚΟΡΑΚΑ Κωνσταντίνα, η οποία μετατέθηκε στην ΑΕΝ/Σύρου από το Λιμεναρχείο Θήρας, όπου υπηρετούσε ως Λιμενάρχης.


Τόσο ο Σεβασμιωτάτος στον χαιρετισμό του, όσο και οι  Διοικητής 6ης ΠΕΔΙΛΣ και Λιμενάρχης Σύρου, εξήραν το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε στην ΑΕΝ Σύρου ο απελθών Διοικητής και παράλληλα καλωσόρισαν τη νέα Διοικήτρια στην οποία ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Κατά την τελετή αντηλλάγησαν  αναμνηστικά δώρα και  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την μακρόχρονη λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, τον ιστορικό χαρακτήρα της και τα σημαντικά βήματα εκσυγχρονισμού της, που σημειώθηκαν κατά τα τελευταία έτη, με την ευγενική συμβολή σημαντικών ευεργετών.

Η αλλαγή διοίκησης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου αποτελεί μέρος αλληλουχίας αλλαγών, σε προϊσταμένους υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, που υφίστανται και λειτουργούν στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμενικό: Πάνω από 65 μετανάστες διασώθηκαν στο Αιγαίο

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 66 άτομα εντόπισαν οι δυνάμεις του Λιμενικού σε Οινούσσες, Φαρμακονήσι και Μεγίστη. Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε το βράδυ της Πέμπτης ταχύπλοο σκάφος να αποβιβάζει ικανό αριθμό αλλοδαπών σε βραχώδη ακτή βορειοδυτικά της ν.

Αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα στο ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος με τη στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) ενημερώνει ότι κατόπιν μελέτης για την στατικότητα των μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα προέκυψε πρόβλημα και ως εκ τούτου αναστέλλεται από σήμερα (29/9) κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό

ΥΠΟΙΚ: Εγκρίθηκε η αγορά 4 ελικοπτέρων βαρέος τύπου για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής

Στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Πολιτική Προστασία 2021- 2027», με δικαιούχο το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, εντάσσεται η πράξη «Προμήθεια ελικοπτέρων βαρέως τύπου». Η σχετική πράξη εκδόθηκε σήμερα από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο