Θρίλερ με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Κατακόλου

Κρουαζιερόπλοιο που ήταν πλαγιοδετημένο στο λιμάνι του Κατακόλου, εξαιτίας των σφοδρών έσπασαν 10 από τους 17 κάβους με αποτέλεσμα να έχει ανεξέλεγκτη πορεία.

Όμως, με την παρέμβαση ρυμουλκού επετεύχθη ο έλεγχος του πλοίου. Στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν περίπου 3.500 επιβάτες και μέλη του πληρώματος.

Στο πλοίο επιβαίνουν 3.256 τουρίστες και 1.261 μέλη πληρώματος οι οποίοι αγωνιούν για την εξέλιξη του απεγκλωβισμού του πλοίου από λιμάνι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε αμμώδη αβαθή κρουαζιερόπλοιου , σημαίας Παναμά, στο λιμάνι του Κατακόλου.

Στο σημείο βρίσκεται 1 ρυμουλκό ενώ σπεύδει ακόμα ένα ρυμουλκό. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 6 μποφόρ.

Το πλοίο ανήκει στην εταιρεία MSC

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «λεωφόρος» της κοκαΐνης

Έξι φορτηγά γεμάτα με στρατιώτες και αστυνομικούς έφτασε μέσα στη νύχτα έξω από ένα σπίτι στο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού. Η πόρτα του σπιτιού έγραφε πως «ενοικιάζεται» και τα φώτα ήταν σβηστά. Ωστόσο, δεν πτοήθηκαν από το φαινομενικά άδειο σπίτι καθώς

Βυθίζεται το ελληνόκτητο πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι – Αναφορές για νεκρό

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το πλοίο έχει υποστεί σοβαρή βλάβη στο μηχανοστάσιο, πλέει εδώ και ώρες ακυβέρνητο και παρουσιάζει εισροή υδάτων. Αναφορές σε αραβικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι υπάρχει ένα νεκρός από το πλήρωμα. Το ελληνικό λιμενικό διευκρίνισε ότι ανάμεσα στα

Γιώργος Αυτιάς: Στρασβούργο

Ακόμη και στους αριθμούς μπορεί κανείς να ασκήσει ερμηνευτική βία. Μπορεί να βλέπει στα εκλογικά μεγέθη όχι αυτό που μετράνε, αλλά το είδωλο των προκαταλήψεών του. Κάπως έτσι, κάποιοι είχαν «διαβάσει» το αποτέλεσμα προτού καν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή.

Αρχίζει η δικαστική μάχη δισ. ευρώ για τα εγκλωβισμένα αεροσκάφη

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες leasing αεροσκαφών ξεκίνησαν τη δικαστική μάχη εναντίον των ασφαλιστικών εταιρειών στο Δουβλίνο, μία αναμέτρηση στην οποία παίζονται αποζημιώσεις τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ για αεροσκάφη που παραμένουν αποκλεισμένα στη Ρωσία. Οι εκμισθωτές έχουν εγείρει αγωγές κατά δεκάδων

Μετάβαση στο περιεχόμενο