Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ, «έφυγε» στα 34 της χρόνια η αθλήτρια Μαργαρίτα Οικονομοπούλου

Η βολεϊμπολίστρια με θητεία σε πολλές ομάδες των Αθηνών άφησε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, την τελευταία της πνοή στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης, απ’όπου επέστρεφε από τις διακοπές της – Ήταν αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΚ

Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 34 της χρόνια η βολεϊμπολίστρια Μαργαρίτα Οικονομοπούλου. 

Η βολεϊμπολίστρια με θητεία σε πολλές ομάδες των Αθηνών άφησε την τελευταία της πνοή στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης, απ’όπου επέστρεφε από τις διακοπές της. Η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη και διερευνάται.

Είχε γεννηθεί 11.04.1990 και από μικρή ηλικία ξεκίνησε βόλεϊ στον Ηρακλή Κηφισιάς. Αγωνίζονταν ως κεντρική. Το 2022 σταμάτησε την ενεργό δράση.

Ήταν και αντιπρόεδρος στο ΔΣ του ΟΑΚΑ.

Οι ομάδες που αγωνίστηκε 

2020-2022 Ηρακλής Κηφισιάς
2016-2018 ΖΑΟΝ
2013-2016 Παλλήνη
2012-2013 Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκός
2010-2012 Νίκη Αμαρουσίου
2008-2010 Παλλήνη
2006-2007 Πανελλήνιος
2005-2006 Α.Ο Πεύκης
2004-2005 Ηρακλής Κηφισιάς

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ 

«Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και σύσσωμο το Ελληνικό Βόλεϊ με βαριά καρδιά εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον ξαφνικό θάνατο της Μαργαρίτας Οικονομοπούλου.

Η βολεϊμπολίστρια με θητεία σε πολλές ομάδες των Αθηνών άφησε την τελευταία της πνοή στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης, απ’όπου επέστρεφε από τις διακοπές της.

Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και στον χώρο του αθλητισμού καθώς ήταν αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Α.

Είχε γεννηθεί 11.04.1990 και από μικρή ηλικία ξεκίνησε βόλεϊ στον Ηρακλή Κηφισιάς. Αγωνίζονταν ως κεντρική. Το 2022 σταμάτησε την ενεργό δράση.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…».

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

«H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη μεγάλη της θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο της πρώην παίκτριας του βόλεϊ και μέλους του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ Μαργαρίτας Οικονομοπούλου μόλις στα 34 της χρόνια!

Ξεκίνησε το βόλει από τις ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιάς και αγωνίστηκε επίσης ως κεντρική στον ΖΑΟΝ, στο Πανελλήνιο, στον Α.Ο.Πεύκη, στην Παλλήνη, στη Νίκη Αμαρουσίου και στον Παμβοχαϊκό και σταμάτησε τον αθλητισμό το 2022.

Η ΕΟΕ στέλνει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της Μαργαρίτας τους οικείους και σε όλο το ελληνικό βόλεϊ».

Το «αντίο» του Ηρακλή Κηφισιάς 

Μια από τις ομάδες που αγωνίστηκε ήταν και ο Ηρακλής Κηφισιάς με την διοίκηση του συλλόγου να  βγάζει την παρακάτω ανακοίνωση για τον θάνατό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με βαθιά θλίψη και βαριά καρδιά αποχαιρετούμε σήμερα μια αγαπημένη φίλη και πρώην αθλήτρια του συλλόγου μας, τη Μαργαρίτα Οικονομοπούλου.
O πρόεδρος Βασίλης Πανάγος δήλωσε: Είχα την τύχη να γνωρίσω τη Μαργαρίτα αρκετά καλά, καθώς ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το βόλεϊ στα αναπτυξιακά τμήματα του Ηρακλή Κηφισιάς, τότε που εκτελούσα χρέη εφόρου και είχαμε καθημερινή επαφή. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί, γεμάτο αγάπη για την ομάδα μας και το άθλημα. Η φιλία μας αυτή συνεχίστηκε, και όταν ανέλαβα την προεδρία του συλλόγου το 2020, την κάλεσα να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά για την ομάδα που αγαπούσε.
Ο ξαφνικός της χαμός μας έχει συγκλονίσει όλους. Η Μαργαρίτα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας ως μια αθλήτρια με πάθος, αφοσίωση και καλή καρδιά, πάντα έτοιμη να προσφέρει.
Καλό σου ταξίδι, Μαργαρίτα… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας…
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Αιωνία της η μνήμη».

Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ, «έφυγε» στα 34 της χρόνια η αθλήτρια Μαργαρίτα Οικονομοπούλου

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού είναι μύθος – Η πραγματική κρίση βρίσκεται αλλού

Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού. Από Έλληνες εφοπλιστές και μεγάλα ναυλομεσιτικά γραφεία μέχρι διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες επάνδρωσης πλοίων, όλοι μιλούν για την έλλειψη αξιωματικών. Το τι φταίει όμως δεν μας έχει

Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα…

«Οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές κρίσεις όπως πανδημία, πολέμους, ενεργειακή κρίση, κλπ- πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν προς όφελος της ελληνικής

Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου – FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου * Το FIR Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αεροναυτιλιακούς θεσμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και καθορίστηκε από περιφερειακές αεροναυτιλιακές διασκέψεις του ICAO, αναγνωρισμένο διεθνώς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026 – Η ναυτιλιακή τεχνολογία αλλάζει ρυθμό και μετασχηματίζει τον κλάδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικότερους μοχλούς εξέλιξης της παγκόσμιας ναυτιλίας, με τα Ποσειδώνια 2026 να επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία έχει πλέον περάσει από το στάδιο της θεωρίας και των πιλοτικών εφαρμογών σε μια νέα εποχή ευρείας