Τη γρονθοκοπούσε στο πρόσωπο μέσα στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

«Την προηγούμενη φορά με είχε χαρακώσει με ξυράφι στο πρόσωπο. Τώρα μου έριξε μπουνιές και με χτύπησε μέσα στην πλατεία. Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει. Ζητάω βοήθεια….», λέει η 38χρονη μητέρα

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης (17.02.2022) στην πλατεία Πάρκου, στη Λαμία, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε μία γυναίκα και τη χτυπούσε με μανία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, πρόκειται για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος παλαιότερα την είχε χαρακώσει με ένα ξυράφι στο πρόσωπο πάλι μέρα μεσημέρι στην ίδια πλατεία στο κέντρο της πόλης.

Ήταν λίγο μετά τις 2:00΄ το μεσημέρι όταν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Πάρκου είδαν έναν άνδρα να γρονθοκοπηθεί μια γυναίκα η οποία καλούσε σε βοήθεια. Κάποιοι έτρεξαν να βοηθήσουν, άλλοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο δράστης έφυγε τρέχοντας μέσα στα στενά.

Την είχε χαρακώσει στο πρόσωπο

Ο πρώην σύντροφός της, όχι πολύ καιρό πριν την είχε χαρακώσει με ένα ξυράφι στο πρόσωπο πάλι μέρα μεσημέρι στην ίδια πλατεία.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Η 38χρονη μητέρα, που τελευταίο διάστημα έχασε και τους γονείς της, κάνει πραγματικό αγώνα να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και έχει ζητήσει βοήθεια από ΚΕΘΕΑ. Όμως, όπως λέει, ο αλλοδαπός πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει. Την ξυλοφορτώνει και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

Έχει πάει παντού για βοήθεια. Στην αστυνομία, στο γραφείο για κακοποιημένες γυναίκες στη Λαμία, στο ΚΕΘΕΑ. «Θέλω βοήθεια να γλιτώσω από αυτόν και να γίνω καλά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με….», λέει με δάκρυα στα μάτια και αίματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα, που δέχτηκε λίγο πριν, από τον πρώην σύντροφό της.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαγοκέφαλοι, λεοντόψαρα και δεκάδες ξενικά είδη: Γιατί γεμίζουν οι ελληνικές θάλασσες με «εισβολείς»

Οι ελληνικές θάλασσες αλλάζουν με ρυθμούς που μέχρι πρόσφατα θα θεωρούνταν απίθανοι. Η άνοδος της θερμοκρασίας, η κλιματική αλλαγή και η αυξημένη θαλάσσια διασύνδεση έχουν ανοίξει τον δρόμο για την εγκατάσταση δεκάδων ξενικών ειδών στις ελληνικές ακτές, μεταμορφώνοντας σταδιακά τα θαλάσσια οικοσυστήματα της Μεσογείου. Το φαινόμενο αυτό

Stuttgarter Zeitung: «Σε ποιον ανήκει το Αιγαίο;»

Η Stuttgarter Zeitung φιλοξενεί ρεπορτάζ για την πολυετή νομική διαμάχη Ελλάδας–Τουρκίας για το προκλητικό τουρκικό τουριστικό σλόγκαν «Turkaegean» (Τουρκικό Αιγαίο). Το δημοσίευμα επισημαίνει: «Πολλοί άνθρωποι συνδέουν αυθόρμητα το Αιγαίο με ελληνικά νησιά διακοπών όπως η Μύκονος, η Πάρος ή η Σαντορίνη. Οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, από την

Aνοικτά σύνορα εντός ΕΕ απαιτεί η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τη Γερμανία και οκτώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες να τερματίσουν τους ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα εντός του Χώρου Σένγκεν. Σύμφωνα με την Επιτροπή, εκτός από τη Γερμανία, η Αυστρία, η Δανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία,