Τηλεφωνική επικοινωνία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον Λιβανέζο ομόλογό του – Δύο ελικόπτερα δίνει ο Λίβανος για την πυρόσβεση

Τηλεφωνική επικοινωνία από τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων του Λιβάνου στρατηγό Joseph Aoun δέχθηκε, χθες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

‘Οπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο στρατηγός Joseph Aoun εξέφρασε την συμπαράστασή του προς την φίλη χώρα την Ελλάδα που δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα από τις πυρκαγιές και έθεσε στην διάθεση της χώρας μας δύο ελικόπτερα Super Puma για τις ανάγκες της πυρόσβεσης.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε τον ομόλογό του για την έκφραση της συμπαράστασής του καθώς και για την παροχή βοήθειας προς την χώρας μας με την διάθεση των ελικοπτέρων.

Πηγή 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο