Το νέο Centre of Excellence της Columbia Shipmanagement στον Πειραιά και η επένδυση των εκατομμυρίων

Ένα νέο εγχείρημα επιχειρεί η άρτι αφιχθείσα στην Ελλάδα Columbia Shipmanagement, η οποία ίδρυσε τα γραφεία της στον Πειραιά προ δύο περίπου μηνών.

Η πολυεθνική με κυπριακό backround “ποντάρει” στην ίδρυση μιας νέας μονάδας που θα επικεντρώνεται στα tankers φαίνεται διατεθειμένη να “ρίξει” εκατομμύρια δολάρια προς αυτό τον σκοπό. 

Στόχος είναι να κατατεί η πιο εξελιγμένη, βελτιστοποιημένη, ψηφιακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών για τάνκερ παγκοσμίως, που θα επικεντρώνεται στις ανάγκες των πελατών της, ανέφερε ο chief executive officer της Columbia Shipmanagement, Mark O’ Neil.

Για το εγχείρημα αυτό, η εταιρεία έχει ήδη αναζητήσει εξωτερικούς χρηματοδότες, οι οποίοι θα συνδράμουν στο εγχείρημα που φέρει την επωνυμία CSM Hellas Tanker Management Centre of Excellence. 

H εταιρεία έχει παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης πλοίων και ναυτιλιακές υπηρεσίες σε νέους και υπάρχοντες πελάτες. Με επικεφαλής τον Γρηγόρη Σπουρδαλάκη, Γενικό Διευθυντή, μπορεί επίσης να να παρέχει άμεσα υπηρεσίες σε όλα τα διαχειριζόμενα πλοία της CSM καθώς και σε άλλους πελάτες και συνεργάτες που χρειάζονται υποστήριξη στην περιοχή.

Το νέο γραφείο άνοιξε επίσημα στις 24 Μαρτίου και δεσμεύεται να προσφέρει οικονομικά αποδοτικές και πλήρως βελτιστοποιημένες υπηρεσίες υποστήριξης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τι προβλέπει το πδ 11/21 για τις τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ενόψη της υποβολής ενδικοφανών προσφυγών  κατά αποφάσεων μεταθέσεων και για την υποβοήθηση των μετατιθέμενων στελεχών ΛΣ  παραθέτουμε ολόκληρο το πδ 11/21 μεταθέσεων. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 11/2021 ΦΕΚ 21/Α/10-2-2021 Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κρήτη: Η «μαύρη» όψη των διακοπών – Θλιβερά στοιχεία για τους πνιγμούς στις παραλίες

Το 73,6% των θυμάτων είναι αλλοδαποί/τουρίστες – Τα επίσημα στοιχεία έως τις 15 Αυγούστου Τα υψηλά ποσοστά του τουρισμού αποτελούν τη φωτεινή όψη του ελληνικού καλοκαιριού με τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως υπάρχει και η άλλη, η πιο σκοτεινή,

Παρέμβαση προέδρου ΠΕΑΛΣ: Μονόδρομος η αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022

17-08-2022 ΘΕΜΑ: “Αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022” Αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος που μου αναλογεί, παρεμβαίνω ως κάτωθι:  Λίγες ημέρες μετά την κοινοποίηση των 200 μεταθέσεων έτους 2022 και λίγες ημέρες πριν τη χορήγηση ΦΠ

Το χρονικό της περιπέτειας των 38 μεταναστών στη νησίδα του Εβρου

Ενα κορίτσι 5 ετών από την ομάδα των Σύρων και Παλαιστινίων προσφύγων έχασε τη ζωή του, οι οποίοι από τις 7 Αυγούστου βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε νησίδα του ποταμού Εβρου, όπου φέρονται να είχαν προωθηθεί βάσει των μαρτυριών τους υπό την απειλή