To Ράλλυ Αιγαίου γιορτάζει τα 60 του στην αρχόντισσα των Κυκλάδων

Πρόταση Ξενοκώστα το επόμενο Ράλλυ Αιγαίου να ξεκινήσει από τη Σύρο και να καταλήξει στην Ελευσίνα Η ONEX NEORION SHIPYARDS σταθερά δίπλα στις μεγάλες στιγμές της Σύρου

Το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με μεγάλη ιστορία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης) και χαρακτηρίζεται κι ως θαλάσσιος Μαραθώνιος, γιόρτασε χθες το βράδυ στη Σύρο τα 60 του χρόνια σε μια λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε η ONEX NEORION SYROS SHIPYARDS, επίσημος υποστηρικτής του Ράλλυ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο εστιατόριο «Αλλού Γυαλού» στο Κίνι, που διοργάνωσε ο όμιλος ΟNEX, έγινε η απονομή των επάθλων της 1ης ιστιοδρομίας, παρουσία των πληρωμάτων, του Προέδρου του ΠΟΙΑΘ κ. Ιωάννη Μαραγκουδάκη, του Προέδρου & Δ/ντα Συμβούλου του ομίλου ONEX κ. Πάνου Ξενοκώστα, του ιδιοκτήτη της Olympic Marine και συνδιοργανωτή του AEGEAN 600 Γιώργου Προκοπίου, εκπροσώπων του Πολεμικού Ναυτικού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, της ναυτιλιακής κοινότητας και δημοσιογράφων.

Ο Π. Ξενοκώστας βράβευσε το πρώτο σκάφος που αφίχθη στο λιμάνι της Ερμούπολης: το OPTIMUM S  SAMOS STEAMSHIP, με Κυβερνήτες τους Περικλή Λιβά και Νίκο Λάζο, ενώ παράλληλα κατέθεσε πρόταση το 61ο Ράλλυ Αιγαίου να εκκινήσει από τη Σύρο και να καταλήξει στην Ελευσίνα, καθώς υπογράμμισε τη δέσμευση και την προσήλωση των δύο τοπικών κοινοτήτων (της Σύρου και της Ελευσίνας) και της ONEX στην υποστήριξη του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου.

Να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της «Jotun Hellas» και της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, περιηγήθηκε στα Ναυπηγεία Νεωρίου στη Σύρο και στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις τους. Μετά το πέρας της περιήγησης, ο Γενικός Διευθυντής της «Jotun Hellas», κ. Νίκος Μαρκάκης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, κ. Δημήτρης Ζαρογιάννης, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο του ομίλου ONEX κ. Π. Ξενοκώστα για τη σημαντική συμβολή του στην διεξαγωγή του επετειακού 60ο Ράλλυ Αιγαίου.

Τέλος, ο όμιλος ONEX θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες προς το εστιατόριο «Αλλού Γυαλού», στο Κίνι της Σύρου, το οποίο φιλοξένησε και διοργάνωσε με χαρακτηριστική αρτιότητα και επιτυχία την εκδήλωση για τον εορτασμό της παρουσίας στο νησί μας του επετειακού 60ου Ράλλυ Αιγαίου.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του