Το σκάφος του Λιμεναρχείου Πύλου ενισχύει το έργο του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στη Ν.Πελοπόννησο.

Το Πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ 168 της Λιμενικής Αρχής Πύλου βρισκόταν σε πολύμηνη ακινησία εξαιτίας του ναυτικού ατυχήματος στη νήσο της Αγ. Μαρίνας.

Ακολούθησε μια αξιέπαινη πράξη οικονομικης χορηγίας της οικογένειας του αειμνήστου καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου ώστε να επιτευχθεί η ενεργοποίηση του εδώ και δυο χρόνια.

Το Πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ 168 ανεβάζοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Λιμενικής Αρχής Πύλου στη Ν. Πελοπόννησο έχει συμβάλει με την συμμετοχή του σε όλα τα περιστατικά έρευνας διάσωσης – καταπολέμησης λαθρεμπορίου – και άλλων έκνομων ενεργειών που άπτονται στο ρόλο μιας σύγχρονης Ακτοφυλακής.

Έχοντας υπηρετήσει στο εν λόγω Πλωτό περιπολικό σκάφος στο παρελθόν αλλά και με τα στελέχη που αποτελούν το πλήρωμα του, δράττομαι της ευκαιρίας από τη πρόσφατη επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών μεταξύ των οποίων και βρέφη αλλά και την σύλληψη ενός διακινητή, ώστε να μεταφέρω την ικανοποίηση όλων των συναδέλφων μας στην ευρύτερη περιοχή στο Πρόσωπο του Προϊσταμένου του σκάφους τον Πλωτάρχη Λ.Σ Φώτου Λάμπρο με το πλήρωμα του.

Επισημαίνοντας ότι είναι πρωταρχικός λόγος που τροφοδοτεί τα συνδικαλιστικά μου αντανακλαστικά, η δημιουργία ενός αξιοκρατικού ανθρώπινου ωραρίου εργασίας για τους συναδέλφους που έχουν την ατυχία ειδικότητας Μηχανικού σε Πλωτό σκάφος με μονό πλήρωμα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την δύναμη των συναδέλφων μου για την εξάλειψη του φαινομένου του μονού πληρώματος στα σκάφη δίνοντας το δικαίωμα κυρίως των πτυχιούχων ΔΜΓ και ΔΠΜ να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση .

Σαράντος Καμβύσης

Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας (ΠΟΕΠΛΣ)

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργικό Συμβούλιο: Ποιες είναι οι 7 κυβερνητικές δράσεις που αποφασίστηκαν

Εφτά κυβερνητικές δράσεις παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι δράσεις αυτές αφορούν τα υπουργεία Επικρατείας, Εσωτερικών, Υγείας, Δικαιοσύνης, Οικονομικών, Μεταφορών και του αρμόδιου υπουργείου για τον Τύπο και

Μήνυμα Χαρδαλιά: «Αδιαπραγμάτευτη η αμυντική θωράκιση» – Επίσκεψη σε νησιά του Αιγαίου

Η Ελλάδα διαχρονικά και με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, συμπεριλαμβανομένου του Δικαίου της Θάλασσας, επιζητεί τη συνεννόηση και τις σχέσεις καλής γειτονίας Διήμερη επίσκεψη σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, εν

Ζωγράφου – Πανεπιστημιούπολη: Ανθυπαστυνόμος πυροβόλησε άνδρα που της επιτέθηκε

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 06:00 το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και ειδικότερα στην Φοιτητική Εστία, παρουσία Εισαγγελέα, σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή ερευνών σε σπίτια υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες, όπως αναφέρει σε ανακοινωσή της η Ελληνική Αστυνομία.  Η επιχείρηση διεξάγεται

Καταγγελία για βιασμό ανήλικης: Πήρε προθεσμία ο πατριός της

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί, ζήτησε και έλαβε ο 46χρονος, που συνελήφθη μετά από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία φερόταν να κακοποιεί σεξουαλικά την 13χρονη κόρη της συντρόφου του. Στον 46χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και κατάχρηση