Το σκεπτικό του βουλεύματος με το οποίο οδηγείται και πάλι στη φυλακή ο Αρ. Φλώρος

Για «ισχυρές ενδείξεις πλαστότητας πιστοποιητικών αναπηρίας» κάνει λόγο – σύμφωνα με πληροφορίες – το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας, που οδήγησε τον Αριστείδη Φλώρο πίσω στις φυλακές.

Το δικαστικό συμβούλιο, που συνεδρίασε με διαδικασίες εξπρές, υιοθέτησε πλήρως την πρόταση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρου Σοφουλάκη, ο οποίος χαρακτήρισε το πιστοποιητικό βάσει του οποίου δομήθηκε το ποσοστό αναπηρίας του κατηγορουμένου, «αόριστο, ασαφές και ουδόλως επιστημονικά πειστικό».

Μάλιστα, ο κ. Σοφουλάκης υπέβαλε και δεύτερη πρόταση συμπληρωματική, μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων του Ευαγγελισμού, τα οποία έχουν τεθεί υπο διερεύνηση μετά τις καταγγελίες της διοικήτριας του νοσοκομείου.

Τα έγγραφα διαβιβάστηκαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου, που είχε διατάξει την προκαταρκτικη έρευνα σε βάρος του Αρ. Φλώρου, ο οποίος στη συνέχεια τα διαβίβασε στην Εισαγγελία Εφετών.

Στη συμπληρωματική πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας, ο κ. Σοφουλακης αναφέρει πως «τα έγγραφα αυτά ενισχύουν την προκαταρκτική εξέταση την οποία διέταξε ο κ.Προκοπίου και αποτελούν ισχυρές ενδείξεις περι πλαστότητας του πιστοποιητικού και ψευδούς ποσοστού αναπηρίας».

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς η προκαταρκτική της Εισαγγελίας Χαλκίδας

Στο μεταξύ, στην εισαγγελία κατά της διαφθοράς μεταφέρεται με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Χαλκίδας Δημ. Προκοπίου. Η εντολή δόθηκε προκειμένου να εποπτεύεται απο κοντά η έρευνα από την ανώτερη εισαγγελέα.

Η Εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη θα διερευνήσει εαν έχουν διαπραχθεί από τον Αρ. Φλώρο αδικήματα όπως έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού, ηθική αυτουργία σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού, ψευδής αναφορά στην αρχή (δικαστικό συμβούλιο Χαλκίδας), ενεργητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος, και αν γιατροί έχουν διαπράξει το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος.

https://www.naftemporiki.gr/story/1386846/to-skept…

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Κυκλάδες κινδυνεύουν – Ένταξη στους επτά απειλούμενους ευρωπαϊκούς τόπους

Όπως αναφέρεται, οι  Κυκλάδες, φημισμένες για τη μοναδική γοητεία και τον πλούσιο πολιτισμό τους βρίσκονται αντιμέτωπες με μια πληθώρα προκλήσεων, που προέρχεται από την έξαρση της τουριστικής ανάπτυξης και η ανεξέλεγκτη δόμηση. Έτσι, παρά την οικονομική ανάπτυξη που επιτυγχάνεται, δημιουργείται

Εκτός Top 10 τα ευρωπαϊκά λιμάνια – Είχαν άνοδο μόνο Πειραιάς και Gioia Tauro

Η κορυφαία τριάδα του Ρότερνταμ, της Αμβέρσας-Μπριζ και του Αμβούργου είναι αρκετά κυρίαρχη ώστε να μην αμφισβητείται η θέση τους. Όπως και το 2022, τα τρία λιμάνια της βόρειας περιοχής καταγράφουν παρόμοια κυκλοφοριακή τάση, με μείωση περίπου 7% το 2023». Τα

Ο Πύργος Πειραιά υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα και το γαλλικό ιστιοφόρο «Le Belem»

Τρεις μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία φωτίζει τις αξίες του αθλητισμού, της φιλίας και της ειρήνης. Ο Πύργος του Πειραιά, το εμβληματικό τοπόσημο του μεγαλύτερου επιβατικού λιμανιού της χώρας, συμμετέχει με υπερηφάνεια στο πολυήμερο ταξίδι της φλόγας από

Ιράν: «Το ιρανικό ΠΝ συνοδεύει ιρανικά εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα»

Το Πολεμικό Ναυτικό του Ιράν συνοδεύει ιρανικά εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα ο αρχηγός του, ο ναύαρχος Σαχράμ Ιρανί, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim. Η κίνηση αυτή γίνεται μετά την πρώτη απ’ ευθείας ιρανική επίθεση εναντίον του Ισραήλ, η

Μετάβαση στο περιεχόμενο