Η υπαξιωματικός του Λιμενικού που βούτηξε για να σώσει σκυλάκι στη Χίο

Βούτηξε στο λιμάνι χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν διαπίστωσε ότι το ζώο βρισκόταν σε κίνδυνο
Μία νεαρή λιμενικός έσωσε από πνιγμό σκυλάκι που έπεσε στα νερά του λιμανιού της Χίου.

Η γυναίκα μόλις είδε το σκυλάκι μόνο του μέσα στα νερά, χωρίς να το σκεφτεί βούτηξε για να το σώσει.

Κολυμπώντας έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν ο σκύλος, τον έπιασε και στη συνέχεια τον ακούμπησε πάνω στο φουσκωτό σκάφος που πήγε για να τους παραλάβει.

Πρόκειται για νεαρή υπαξιωματικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου, κ. Αρετή Στούπου, η οποία βούτηξε χωρίς να το σκεφτεί, όταν είδε ότι το ζώο κινδύνευε να πνιγεί.

Δείτε βίντεο από το politischios.gr:

Βίντεο – Χίος: Η στιγμή που νεαρή λιμενικός σώζει σκυλάκι από πνιγμό

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο σεισμός στην Τουρκία δείχνει την ανάγκη οι γείτονες να δίνουν ο ένας χείρα βοηθείας στον άλλον

Τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για την απώλεια ζωών από τον σεισμό στην Τουρκία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι «επαναφέρει τελικά στο προσκήνιο την ανάγκη οι γείτονες ο ένας να

Υποψήφιοι του ΚΚΕ από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του Κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι υποψήφιοι είναι: –Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

«Ever Acme»: Το πέρασμα του γιγαντιαίου containership από τη Διώρυγα του Σουέζ [Video]

Το παρθενικό του ταξίδι σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς κόμβους θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποίησε το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Acme», τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Το «Ever Acme» παραδόθηκε τον περασμένο μήνα από την κινεζική ναυπηγική εταιρεία Hudong-Zhonghua

Οκτώ επενδυτικά σχήματα για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Οκτώ επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν στις 3/2/2023 στο ΤΑΙΠΕΔ φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε., μέσω πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Τα επενδυτικά σχήματα είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):