Βόλος: Έκλεψαν γιαγιά 102 ετών – Στην φυλακή αν δεν επιστρέψουν τα χρήματα

Το δικαστήριο επέβαλε η έφεση να έχει αναστέλλουσα μορφή μόνο εάν επιστρέψουν το ποσό των 1.000€ στην παθούσα, διαφορετικά θα οδηγηθούν στην φυλακή.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών σε δύο άντρες που έκλεψαν γιαγιά 102 ετών στην περιοχή Γαύριανη Αλμυρού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, στις 25 Οκτωβρίου 2019, αφού έφτασαν στην περιοχή που κατοικούσε η γυναίκα με το αυτοκίνητο, μπήκαν στην αυλή της και με το πρόσχημα ότι πουλούσαν παπλώματα και σεντόνια, κατάφερε ο ένας από τους δυο μπει μέσα στο σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, από όπου και άρπαξε το πορτοφόλι της παθούσας με το χρηματικό ποσό των 1.000€.

Η γιαγιά περιέγραψε με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής τους και βοήθησε στην σύλληψη τους καθώς εντοπίστηκαν λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, το δικαστήριο επέβαλε η έφεση να έχει αναστέλλουσα μορφή μόνο εάν επιστρέψουν το ποσό των 1.000€ στην παθούσα, διαφορετικά θα οδηγηθούν στην φυλακή.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντοπίστηκε μετά από 58 χρόνια το ναυάγιο της «Φαλκονέρας» – Η αιτία βύθισης του πλοίου

Μετά από 58 χρόνια εντοπίστηκε στα 700 μέτρα βάθος και σε απόσταση 20 ναυτικών μιλίων από την τοποθεσία στην οποία θεωρήθηκε αρχικά ότι είχε βυθιστεί, το ναυάγιο της «Φαλκονέρας». Το κύτος του οχηματαγωγού «Ηράκλειον» που βυθίστηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1966

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια του πρώτου βουλγάρικου ηλεκτρικού καταμαράν στο Δούναβη

Ο δήμος της βουλγαρικής πόλης Σιλίστρα ξεκίνησε δοκιμαστικά δρομολόγια του πρώτου βουλγαρικού ηλεκτρικού καταμαράν στον ποταμό Δούναβη. Το σκάφος, αξίας περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ, κατασκευάστηκε στο πλαίσιο ενός διασυνοριακού έργου μεταξύ της δημοτικής αρχής της Σιλίστρα και του νομαρχιακού συμβουλίου

Νησιά Άλαντ: Η «Αχίλλειος πτέρνα» της Φινλανδίας προκαλεί πονοκέφαλο στην Ευρώπη

Η στρατικοποίηση των ελληνικών νησιών στο Ανατολικό Αιγαίο, για την οποία η Τουρκία προβάλει συνεχώς τις αντιρρήσεις της, έχει κριθεί απαραίτητη εξαιτίας των άστατων ελληνοτουρκικών σχέσεων. Συχνά η ελληνική διπλωματία επικαλείται το ότι «η Ελλάδα δεν έχει τους γείτονες της Σουηδίας». Η εισβολή

ΜΤΝ: Αναρτήθηκαν οι βεβαιώσεις αποδοχών ΜΤΝ & ΕΚΟΕΜΝ 2023 για την Εφορία

Το ΜΤΝ ανάρτησε χτες (24/5/2024) τις Βεβαιώσεις Αποδοχών από το ΜΤΝ και από το ΕΚΟΕΜΝ για το Έτος 2023 που υποβάλλονται αυτούσιες στην Εφορία με τις φορολογικές δηλώσεις των μερισματούχων του Ταμείου. Στις Βεβαιώσεις Αποδοχών εξατομικευμένη πρόσβαση μπορεί να έχει

Μετάβαση στο περιεχόμενο