Βράβευση αριστούχων μαθητών, από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο Aρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος τίμησε και επιβράβευσε τις προσπάθειες των μαθητών, τέκνων Πυροσβεστών, που αρίστευσαν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποδίδοντας έπαινο και δώρα.

Στον χαιρετισμό του αφού συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες, όπως και τους γονείς τους, τόνισε: «Σήμερα βραβεύονται τα παιδιά που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021. Αναγνωρίζουμε την προσπάθειά τους, την αγωνία τους και τον κόπο τους. Τους συγχαίρω  για την επίτευξη του πρώτου μεγάλου στόχου της ζωής τους.

Βέβαια, πρέπει να αναφερθώ και σε αυτούς που τελικά δεν κατάφεραν να περάσουν σε κάποια σχολή ή σε σχολή προτίμησής τους και να τους πω ότι μια αποτυχία σε καμιά περίπτωση δεν ορίζει τη ζωή τους. Όταν προσπαθούμε με συνέπεια τότε σίγουρα οι κόποι μας ανταμείβονται. Επίσης, στη ζωή όλοι βιώνουμε επιτυχίες και αποτυχίες ,αλλά η συνεχής προσπάθεια είναι αυτή που τελικά ορίζει το αποτέλεσμα.

Η φοίτηση σε οποιαδήποτε ανώτατη σχολή, μας δίνει γνωστικά εφόδια και ανοίγει τους πνευματικούς ορίζοντες, αλλά δεν προκαθορίζει απαραίτητα  το μελλοντικό μας επάγγελμα.

Η μοναδική μου συμβουλή λοιπόν είναι να μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας, πάρα τις δυσκολίες, να θέτετε στόχους και να έχετε πίστη στον εαυτό σας ότι με επιμονή και υπομονή θα εξασφαλίσετε ένα επάγγελμα που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους!!!!!»

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ»

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2025, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΖΟΡΜΠΑ», η

Κιτσαρία

Γιάννης Πρετεντέρης Η τελετή ορκωμοσίας του νέου (και παλαιότερου) αμερικανού προέδρου είχε ένα αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό: την ανυπόφορη κιτσαρία. Και δεν λέω μόνο για την κιτσαρία του ίδιου ή της Πρώτης Κυρίας με την αναποδογυρισμένη λεκάνη στο κεφάλι ή των πλούσιων φίλων του

Χτύπημα ΠΑΣΟΚ σε Τασούλα: Μοίρασε 1 εκατ. ευρώ στην εκλογική του περιφέρεια [έγγραφα]

Την τελευταία ημέρα άσκησης των καθηκόντων του. Τι απαντά ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Αγριεύει η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – κυβέρνησης με φόντο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, με την Χαριλάου Τρικούπη να προχωρά σε σοβαρές καταγγελίες κατά

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στα ίδια ποσοστά ΝΔ και ΠαΣοΚ – Άνοδος για Βελόπουλο και Λατινοπούλου

Μοιρασμένο το Κέντρο για Τασούλα, μεγάλη αποδοχή στους Κεντροδεξιούς – Δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα προκύπτουν από την τελευταία έρευνα γνώμης της Metron Analysis για λογαριασμό του MEGA, που διεξήχθη το διάστημα 15 με 21 Ιανουαρίου, σε δείγμα 1.305 ατόμων ηλικίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο