Βράβευση αριστούχων μαθητών, από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο Aρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος τίμησε και επιβράβευσε τις προσπάθειες των μαθητών, τέκνων Πυροσβεστών, που αρίστευσαν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποδίδοντας έπαινο και δώρα.

Στον χαιρετισμό του αφού συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες, όπως και τους γονείς τους, τόνισε: «Σήμερα βραβεύονται τα παιδιά που αρίστευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021. Αναγνωρίζουμε την προσπάθειά τους, την αγωνία τους και τον κόπο τους. Τους συγχαίρω  για την επίτευξη του πρώτου μεγάλου στόχου της ζωής τους.

Βέβαια, πρέπει να αναφερθώ και σε αυτούς που τελικά δεν κατάφεραν να περάσουν σε κάποια σχολή ή σε σχολή προτίμησής τους και να τους πω ότι μια αποτυχία σε καμιά περίπτωση δεν ορίζει τη ζωή τους. Όταν προσπαθούμε με συνέπεια τότε σίγουρα οι κόποι μας ανταμείβονται. Επίσης, στη ζωή όλοι βιώνουμε επιτυχίες και αποτυχίες ,αλλά η συνεχής προσπάθεια είναι αυτή που τελικά ορίζει το αποτέλεσμα.

Η φοίτηση σε οποιαδήποτε ανώτατη σχολή, μας δίνει γνωστικά εφόδια και ανοίγει τους πνευματικούς ορίζοντες, αλλά δεν προκαθορίζει απαραίτητα  το μελλοντικό μας επάγγελμα.

Η μοναδική μου συμβουλή λοιπόν είναι να μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας, πάρα τις δυσκολίες, να θέτετε στόχους και να έχετε πίστη στον εαυτό σας ότι με επιμονή και υπομονή θα εξασφαλίσετε ένα επάγγελμα που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους!!!!!»

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τι προβλέπει το πδ 11/21 για τις τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ενόψη της υποβολής ενδικοφανών προσφυγών  κατά αποφάσεων μεταθέσεων και για την υποβοήθηση των μετατιθέμενων στελεχών ΛΣ  παραθέτουμε ολόκληρο το πδ 11/21 μεταθέσεων. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 11/2021 ΦΕΚ 21/Α/10-2-2021 Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κρήτη: Η «μαύρη» όψη των διακοπών – Θλιβερά στοιχεία για τους πνιγμούς στις παραλίες

Το 73,6% των θυμάτων είναι αλλοδαποί/τουρίστες – Τα επίσημα στοιχεία έως τις 15 Αυγούστου Τα υψηλά ποσοστά του τουρισμού αποτελούν τη φωτεινή όψη του ελληνικού καλοκαιριού με τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως υπάρχει και η άλλη, η πιο σκοτεινή,

Παρέμβαση προέδρου ΠΕΑΛΣ: Μονόδρομος η αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022

17-08-2022 ΘΕΜΑ: “Αποδοχή του συνόλου των προσφυγών κατά των μεταθέσεων 2022” Αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το κόστος που μου αναλογεί, παρεμβαίνω ως κάτωθι:  Λίγες ημέρες μετά την κοινοποίηση των 200 μεταθέσεων έτους 2022 και λίγες ημέρες πριν τη χορήγηση ΦΠ

Το χρονικό της περιπέτειας των 38 μεταναστών στη νησίδα του Εβρου

Ενα κορίτσι 5 ετών από την ομάδα των Σύρων και Παλαιστινίων προσφύγων έχασε τη ζωή του, οι οποίοι από τις 7 Αυγούστου βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε νησίδα του ποταμού Εβρου, όπου φέρονται να είχαν προωθηθεί βάσει των μαρτυριών τους υπό την απειλή