ΥΦΕΘΑ: Επισκέψεις σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς σε Έδεσσα, Φλώρινα και Καστοριά

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΦΕΘΑ) κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια του Στρατού Ξηράς στις Περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΥΦΕΘΑ επισκέφθηκε τις έδρες της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ) στην Έδεσσα, του 1ου Συντάγματος Πεζικού (1ου ΣΠ) και των Επιτηρητικών Φυλακίων (ΕΦ) «ΝΙΚΗΣ» και «ΛΑΙΜΟΥ» στη Φλώρινα και του ΕΦ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ» στην Καστοριά.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις τους για την ιστορία, την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους. Επίσης, περιηγήθηκε στους χώρους τους, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με στελέχη και οπλίτες θητείας, με την ευκαιρία των επικείμενων Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της στενής αλλά και ουσιαστικής συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τις τοπικές κοινωνίες, πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με κατά τόπους Αρχές και Φορείς, ως ακολούθως:

– Στην Έδεσσα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου.

– Στη Φλώρινα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριο Βόσδου, τους Δημάρχους Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη και Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη.

Κατά τις σημερινές επισκέψεις, τον ΥΦΕΘΑ συνόδευσε ο Διοικητής Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου. Επίσης, κατά περίπτωση παρόντες ήταν οι Διοικητές της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Αριστείδης Ηλιόπουλος, της 9ης ΜΠ ΤΑΞ Ταξίαρχος Ελευθέριος Πινάκης, του 1ου ΣΠ Συνταγματάρχης Αναστάσιος Αποστολίδης και του 15ου ΣΠ Συνταγματάρχης Ιωάννης Σμαλιός.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΥΦΕΘΑ   ΥΦΕΘΑ ΥΦΕΘΑ ΥΦΕΘΑ  ΥΦΕΘΑ   ΥΦΕΘΑ    ΥΦΕΘΑ      

ΥΦΕΘΑ: Επισκέψεις σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς σε Έδεσσα, Φλώρινα και Καστοριά

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο σεισμός στην Τουρκία δείχνει την ανάγκη οι γείτονες να δίνουν ο ένας χείρα βοηθείας στον άλλον

Τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για την απώλεια ζωών από τον σεισμό στην Τουρκία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι «επαναφέρει τελικά στο προσκήνιο την ανάγκη οι γείτονες ο ένας να

Υποψήφιοι του ΚΚΕ από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του Κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι υποψήφιοι είναι: –Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

«Ever Acme»: Το πέρασμα του γιγαντιαίου containership από τη Διώρυγα του Σουέζ [Video]

Το παρθενικό του ταξίδι σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς κόμβους θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποίησε το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Acme», τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Το «Ever Acme» παραδόθηκε τον περασμένο μήνα από την κινεζική ναυπηγική εταιρεία Hudong-Zhonghua

Οκτώ επενδυτικά σχήματα για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Οκτώ επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν στις 3/2/2023 στο ΤΑΙΠΕΔ φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε., μέσω πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Τα επενδυτικά σχήματα είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):