ΥΝΑΝΠ: Ενισχύει περαιτέρω το επιτελείο του

Ο Αντιναύαρχος Λ.Σ. (εα) .Γιάννης ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ στο ιδιαίτερο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε και ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι με απόφασή του που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, ο κ. Μ. Βαρβιτσιώτης προσέλαβε στο ιδιαίτερο γραφείο του ως μετακλητό συνεργάτη τον Αντιναύαρχο ΛΣ (εα) Ι. Καραγεωργόπουλο.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Ας δούμε όμως ποιος είναι ο νέος συνεργάτης του κ. ΥΝΑΝΠ:
Ο Αντιναύαρχος Λ.Σ. (εα) Ι. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (1976-1982), πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών (1982-1986) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Master) του City University Business School του Λονδίνου στη Ναυτιλία, το Εμπόριο και τις Χρηματοδοτήσεις (1996-1997) με υποτροφία του Ιδρύματος Ευγενίδου.
Στη διάρκεια της 30ετούς σταδιοδρομίας του στο Λιμενικό Σώμα (1986-2016) ανέλαβε πολυάριθμες θέσεις ευθύνης, υπηρέτησε ως αποσπασμένος Σύμβουλος σε θέματα Ναυτιλίας και Ασφάλειας (safety/security) στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε. Ένωση (Βρυξέλλες, 2002-2005), εκπροσώπησε το Λ.Σ. σε διάφορους Διεθνείς Οργανισμούς (IMO, ΟΟΣΑ κ.ά.) ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας (EMSA, 2002-2005), του Δ.Σ. FRONTEX (2008-2016), ως επίσης του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΕ.Α (2011-2015).
Την περίοδο 2019-2021 προσελήφθη ως Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΝΠΙΔ) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και από το 2022 είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ. (ΕΑΑΛΣ) με το αξίωμα του Αντιπροέδρου.
Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στο Λ.Σ. του απονεμήθηκαν όλες οι τιμητικές διακρίσεις και διαμνημονεύσεις των βαθμών του και από την αποστρατεία του φέρει τον τίτλο του Επίτιμου Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ.
Ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.
Τέλος, γνωρίζοντας ότι ο Ναύαρχος είναι άνθρωπος του καθήκοντος και της προσφοράς, εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι και στο νέο του πόστο, όπως και σε όλα τα προηγούμενα, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την εκπλήρωση του έργου που του ανατέθηκε από τον κ. Υπουργό.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι κλάδοι θαλασσίων μεταφορών ναυπηγούν τα περισσότερα πλοία;

Μετάφραση-απόδοση στα ελληνικά: “ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ” Σύμφωνα με στοιχεία των Clarksons Research πάνω από 50% των παραγγελιών για ναυπηγήσεις πλοίων (μετρούμενες σε cgt – compensated gross tonnage) προέρχεται από μόλις δύο τομείς ναυτιλιακών μεταφορών, τα LNG και τα containers. Η επικείμενη

Αντίο δίπλωμα, μπάι μπάι άδεια: Αυτά είναι τα 6 λάθη που δεν συγχωρεί ο νέος ΚΟΚ

Όπως στο ποδόσφαιρο έτσι και στη ζωή – και στον δρόμο- υπάρχουν φάουλ και φάουλ. Είναι άλλο πράγμα δηλαδή πάνω στη φάση να χτυπήσεις κατά λάθος παίκτη της αντίπαλης ομάδας κι άλλο πράγμα να φερθείς αντιαθλητικά, να βγεις σαν κλαδευτήρι και

Πήγε για μεροκάματο και βρέθηκε σιδηροδέσμιος στα κρατητήρια

Στα κρατητήρια και από κει στο αυτόφωρο με τον… μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη κατέληξε 24χρονος διανομέας στη Χαλκίδα, ο οποίος υπέπεσε στο …παράπτωμα να κινηθεί με το δίκυκλο της δουλειάς στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης, όπου και βρίσκεται το κατάστημα εστίασης

Μετάβαση στο περιεχόμενο