Υπο/ρχος Λ.Σ. Στέλλα Πετρίδου: Πρώτη Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου

Η ίδρυση της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου είναι γεγονός. Πλέον υφίσταται ως λογοτεχνικό σωματείο από τις 16 Φεβρουαρίου 2023, με έδρα την Καλλονή της Λέσβου και πιο συγκεκριμένα το Κεράμι. Πρώτη Πρόεδρος της Ε.Λ.Α. εκλέχθηκε κατόπιν των αρχαιρεσιών της στις 3 Μαρτίου 2023 κι έπειτα του νεοσυσταθέντος Δ.Σ. η λογοτέχνιδα Στέλλα Πετρίδου με καταγωγή τη Λέσβο, η οποία υπήρξε και η εμπνεύστρια της Ένωσης αυτής.

 

Η ίδια δηλώνει:

 

“Ήταν ένα όνειρο χρόνων που με την αγάπη και τη θέληση όλων μας έγινε πραγματικότητα. Η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου ήρθε για να δυναμώσει τη φωνή των λογοτεχνών που ζουν και δραστηριοποιούνται μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα και που, δυστυχώς, λόγω της απόστασης, αδυνατούν να συμμετέχουν στις περισσότερες λογοτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιούνται εκεί.

 

Ενώνουμε για το λόγο αυτό όλοι τις δυνάμεις μας και ξεκινάμε κάτι νέο απ’ την αρχή στον δικό μας τόπο.

 

Ως πρώτη εκλεχθείσα Πρόεδρος της Ε.Λ.Α., δεσμεύομαι να συμβάλω τα μέγιστα για την πραγματοποίηση των σκοπών της, οι οποίοι, σύμφωνα με το καταστατικό της, στόχο έχουν να διαδώσουν, να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν το νεοελληνικό πνεύμα, όχι μόνο στην περιοχή του Αιγαίου, αλλά γενικότερα στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό του εξωτερικού.”

Υπο/ρχος Λ.Σ. Στέλλα Πετρίδου: Πρώτη Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου – Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΘ: Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο – Η νέα σύνθεση

Σε γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ). Συγκεκριμένα, η ΟΛΘ ανακοινώνει ότι το δ.σ. της 24.03.2023, έκανε δεκτή την ομόφωνη πρόταση της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και εξέλεξε νέο μέλος του τον κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη, σε αντικατάσταση

1η συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) υπό τη νέα του σύνθεση(φωτο)

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, η πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) Ολομελείας, υπό τη νέα του σύνθεση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι)

Πυροσβεστικό Σώμα: Εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στο Μαρούσι, η κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της  25ης Μαρτίου 1821. Στην ημερήσια διαταγή που εκδόθηκε, ο Αρχηγός του

Ορκωμοσία 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς Υποπυραγών ειδικών καθηκόντων

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, επέδωσε τα διπλώματα στους αποφοιτήσαντες, Υποπυραγούς ειδικών καθηκόντων Παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Τουρνά, καθώς και του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 24

Μετάβαση στο περιεχόμενο