Υποψήφια με τη ΝΔ η πρώην τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Ελευθερία Φτακλάκη

Υποψήφια με τη ΝΔ στα Δωδεκάνησα θα είναι η πρώην Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ελευθερία Φτακλάκη.

Μία ημέρα μετά την προσχώρηση του πρώην εκπροσώπου της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Σπύρου Καρανικόλα, το κυβερνών κόμμα ανακοίνωσε και την ένταξη της Ελευθερίας Φτακλάκη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την Ελευθερία Φτακλάκη
Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της, την Ελευθερία Φτακλάκη, Διεθνολόγο, Διδάκτορα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων. Η Ελευθερία Φτακλάκη με πλούσια θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και σημαντική πολιτική δράση ως Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη για όλους και με ιδιαίτερη μέριμνα για τις νησιωτικές και τις ακριτικές περιοχές. Μια προσπάθεια που αφορά όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αφετηρία. Την καλωσορίζουμε. Η Ελευθερία Φτακλάκη με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα.

Στρατεύομαι με τους άξιους συνοδοιπόρους για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση
Σε ανάρτησή της στο facebook η Ελευθερία Φτακλάκη τόνισε μεταξύ άλλων πως «Σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση, είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας… Στρατεύομαι με τους άξιους συνοδοιπόρους στον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη τετραετία».

Ποια είναι η Ελευθερία Φτακλάκη
Διδάκτωρ Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών σχέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστήμων Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Ανθρωπιστικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Με μεγάλη εμπειρία σε θέματα αναπτυξιακού σχεδιασμού, προγραμματισμού, εκπόνησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, διεθνών συνεργασιών και δράσεις δια βίου μάθησης, έχει αναλάβει επιτελικές θέσεις στην περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση, όπου μεταξύ άλλων έχει διατελέσει:

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Περιφερειακών Οργανισμών και Διεθνών Συνεργασιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ένωσης Ελληνικών Περιφερειών (ΕνΠΕ),Πρόεδρος της Επιτροπής των Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας της CPMR, και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νήσων και,
Τομεάρχης Νησιωτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ(2019-2022) και Υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ (2019)
Γενική Διευθύντρια του Κ.Ε.Κ. Γ.Γεννηματάς Α.Ε., Γ Δ/ντρια της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Ρόδου « ΡΟΔΩΝ Α.Ε.», και στέλεχος της Δ/νσης Παιδείας- Πολιτισμού- Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου.
Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, από το 2022 είναι Διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (τμήμα κοινωνιολογίας) και μετα-διδακτορική ερευνήτρια ( post doc researcher).

Υποψήφια με τη ΝΔ η πρώην τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Ελευθερία Φτακλάκη

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωσία: Με την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ, Σουηδία και Φινλανδία θα μετατραπούν σε «θεμιτούς στόχους»

Η Φινλανδία και η Σουηδία θα μετατραπούν σε «θεμιτούς στόχους» μέτρων «αντιποίνων» της Ρωσίας αφού γίνουν κράτη μέλη του NATO, διεμήνυσε χθες Τρίτη ο Ρώσος πρεσβευτής στη Στοκχόλμη, επαναφέροντας στο προσκήνιο την απειλητική ρητορική της Μόσχας. «Μετά την ένταξη της

Δημόσιο: Ποιοι οι δικαιούχοι πριμ παραγωγικότητας ως 15% του βασικού μισθού

Ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή του πριμ παραγωγικότητας σε υπαλλήλους στο Δημόσιο. Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, παρουσίασαν στο υπουργικό συμβούλιο τα κριτήρια απονομής και τον τρόπο υπολογισμού του συστήματος κινήτρων και

Οι 53 μέρες που θα κρίνουν τις κάλπες – Με ποιους στόχους προσέρχονται τα κόμματα

Σε 53 ημέρες θα κριθούν οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, αφού το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα και των εκλογών της δεύτερης κάλπης, αρχές Ιουλίου, εφόσον αυτές χρειαστούν. Τα κόμματα προσέρχονται

Ναυάγιο της Ζακύνθου: Γρίφος το άνοιγμα της παραλίας – Διίστανται οι απόψεις των επιστημόνων

Έναν δυσεπίλυτο γρίφο καλούνται να λύσουν μέσα στον επόμενο μήνα οι αρμόδιοι φορείς που είναι υπεύθυνοι για μια από τις διασημότερες παραλίες του κόσμου, το Ναυάγιο της Ζακύνθου, ενώ σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή

Μετάβαση στο περιεχόμενο