Υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης: «Εδώ στα Χανιά είναι οι ρίζες μου»

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Κασσελάκης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με σύνθημα «ξεκινάμε από τα Χανιά»

Στα Χανιά για την πρώτη του δημόσια συγκέντρωση, έπειτα από την ανακοίνωση υποψηφιότητάς του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:15 στους τάφους των Βενιζέλων, στα Κουνουπιδιανά, όπου το παρών έδωσε πλήθος κόσμου για να ακούσουν τον υποψήφιο πρόεδρο.

 

Η υποδοχή που δέχτηκε από τον κόσμο ήταν θερμή. Ο υποψήφιος πρόεδρος κατά την είσοδό του στον χώρο των τάφων των Βενιζέλων, συστήθηκε με τους παρευρισκόμενους και χαιρέτισε άτομα ήδη γνωστά του.

 

 

Κατά την άφιξή του στο χώρο της συγκέντρωσης, ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε «απρόσμενη» την υποδοχή του κόσμου, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «εδώ, στα Χανιά, που είναι οι ρίζες μου αισθάνομαι τη μνήμη των παππούδων μου πολύ βαθιά μέσα μου. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ξέρω ότι έχω πολλά να αποδείξω και αυτό θα κάνω».

 

 

Στη σύντομη ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, ο υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «θα προσπαθήσω να αφήσω μια παρακαταθήκη με τον δικό μου τρόπο. Υπάρχουν αλήθειες που πρέπει να λέγονται. Η Ελλάδα είναι μία ανοιχτόκαρδη χώρα και μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή».

 

 

Στη συνέχεια, συνομίλησε με τον κόσμο που βρέθηκε στη συνάντηση, γνώρισε τους τετράποδους φίλους που έδωσαν το παρών ενώ, ακόμη, γνώρισε και τα νέα παιδιά που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση στους τάφους των Βενιζέλων.

 

 

Κατά τη συνομιλία του με τους νέους παρευρισκόμενους, εκδήλωσε την επιθυμία του για «μεγαλύτερη παρουσία νεολαίας στους κόλπους του κόμματος».

 

 

Ειδικότερα, “ζήτησε” 5 νέα άτομα τα οποία θα τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. «Είναι ένα βήμα για την εκπροσώπηση των νέων, να αισθάνεστε ότι έχετε θέση στη Βουλή. Η νεολαία πρέπει να είναι στα όργανα του κόμματος και να δίνει τις δικές της προτάσεις».

Με το πέρας των συνομιλιών, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στο χώρο των τάφων και ενημερώθηκε για την ιστορία του σημείου.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμάνι Ηρακλείου: Ο Λ. Σιγάλας μιλά για τις προτεραιότητες του Ομίλου Grimaldi!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να αξιοποιηθεί η κομβική θέση του λιμανιού και να ενισχυθεί τόσο η οικονομία της πόλης όσο και η Κρήτη συνολικά Από την ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών των λιμανιών Ηρακλείου και

Κατσαφάδος: Όλοι μας νιώθουμε περήφανοι που ενισχύεται η πιο μάχιμη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Υπουργό @joikonomou , παρακολουθήσαμε την Τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ. Η δύναμη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, αυξήθηκε με 22 νέους αστυνομικούς που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο

Μεγάλη αύξηση στον κατάπλου ιστιοφόρων στην Χάλκη

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χάλκης από το 2019 έως και τον Αύγουστο του 2023, χωρίς να προσμετράται ο αριθμός των επισκεπτών με τα ιστιοφόρα, γιοτ και φουσκωτά, το νησί της Χάλκης είχε αύξηση 427% μέσω της Ακτοπλοΐας.

Πέντε κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία

Πέντε άτομα στη Βρετανία κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό την κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το BBC, οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα. Οι πέντε κατηγορούμενοι ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο Οι συγκεκριμένοι

Μετάβαση στο περιεχόμενο