Ζάκυνθος: Επεισόδια μεταξύ ναυτικών πρακτόρων και λιμενεργατών και συλλήψεις στο λιμάνι

Aφορμή οι συνθήκες πρόσδεσης των μικρών σκαφών με ταξιδιώτες

Η θεαματική αύξηση των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων τις τελευταίες ημέρες στη Ζάκυνθο είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς στο λιμάνι για τις συνθήκες παραλαβής και πρόσδεσης των μικρών σκαφών που μεταφέρουν τους ταξιδιώτες.

Η αντιπαράθεση των λιμενεργατών με τους ναυτικούς πράκτορες είχε ως αιτία τα “δικαιώματα” των πρώτων στην πρόσδεση των μικρών σκαφών που μεταφέρουν τους ταξιδιώτες.

Τα “δικαιώματα” αυτά αμφισβητούν οι ναυτικοί πράκτορες θεωρώντας ότι αυτά φορούν άλλους τύπους πλοίων και άλλες εποχές και σε καμία περίπτωση τα κρουαζιερόπλοια.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και προχθές με επεισόδια και συλλήψεις στο λιμάνι ενώ αποκαρδιωτικό ήταν το θέαμα των επεισοδίων ενώπιον των μεταφερόμενων τουριστών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κρατείται ένας ναυτικός πράκτορας και θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στο αυτόφωρο.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «λεωφόρος» της κοκαΐνης

Έξι φορτηγά γεμάτα με στρατιώτες και αστυνομικούς έφτασε μέσα στη νύχτα έξω από ένα σπίτι στο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού. Η πόρτα του σπιτιού έγραφε πως «ενοικιάζεται» και τα φώτα ήταν σβηστά. Ωστόσο, δεν πτοήθηκαν από το φαινομενικά άδειο σπίτι καθώς

Βυθίζεται το ελληνόκτητο πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι – Αναφορές για νεκρό

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το πλοίο έχει υποστεί σοβαρή βλάβη στο μηχανοστάσιο, πλέει εδώ και ώρες ακυβέρνητο και παρουσιάζει εισροή υδάτων. Αναφορές σε αραβικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι υπάρχει ένα νεκρός από το πλήρωμα. Το ελληνικό λιμενικό διευκρίνισε ότι ανάμεσα στα

Γιώργος Αυτιάς: Στρασβούργο

Ακόμη και στους αριθμούς μπορεί κανείς να ασκήσει ερμηνευτική βία. Μπορεί να βλέπει στα εκλογικά μεγέθη όχι αυτό που μετράνε, αλλά το είδωλο των προκαταλήψεών του. Κάπως έτσι, κάποιοι είχαν «διαβάσει» το αποτέλεσμα προτού καν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή.

Αρχίζει η δικαστική μάχη δισ. ευρώ για τα εγκλωβισμένα αεροσκάφη

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες leasing αεροσκαφών ξεκίνησαν τη δικαστική μάχη εναντίον των ασφαλιστικών εταιρειών στο Δουβλίνο, μία αναμέτρηση στην οποία παίζονται αποζημιώσεις τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ για αεροσκάφη που παραμένουν αποκλεισμένα στη Ρωσία. Οι εκμισθωτές έχουν εγείρει αγωγές κατά δεκάδων

Μετάβαση στο περιεχόμενο