15η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων

Με πρόταση του ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ Ιωάννη, η οποία έτυχε γενικής αποδοχής, ενθουσιασμού και εγκρίσεως από τη Γενική Συνέλευση, συστήνεται πλέον Γραμματεία Γυναικών.

Στη Σύρο, έδρα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε η 15η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων. Το παρών έδωσαν μέλη τόσο από τη Σύρο όσο και από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης διεξήχθησαν σε κλίμα ομοθυμίας και συναδελφικότητας, με κατάθεση προτάσεων που αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού. Επίσης, έγινε αναδρομή στα πεπραγμένα της απελθούσας τριετούς θητείας, με σχετική μνεία στους στόχους που είχαν τεθεί κατά την έναρξη αυτής και την επίτευξή τους.

Η Γενική Συνέλευση κατόπιν φανερής ψηφοφορίας αποφάσισε ομοφώνως την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού της Ένωσης. Με δεδομένη την παρέλευση της τριετούς θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε η διεξαγωγή αρχαιρεσιών (εκλογών) για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και των αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ). Η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών (εκλογών) θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022.

Με πρόταση του Προέδρου της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ Ιωάννη, η οποία έτυχε γενικής αποδοχής, ενθουσιασμού και εγκρίσεως από τη Γενική Συνέλευση, συστήνεται πλέον Γραμματεία Γυναικών, επικεφαλής της οποίας θα είναι μέλος γυναίκα, προς τιμήν και αναγνώριση του σπουδαίου έργου που επιτελούν οι γυναίκες μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων που δημιουργικά, ευθυνοφόρα και αρμονικά ασκούν τα απαιτητικά και μάχιμα καθήκοντά τους, σε συνδυασμό με τις πολυσχιδείς λοιπές ευθύνες τους στο προσωπικό και οικογενειακό περιβάλλον και βίο τους.

Για πρώτη φορά, από ιδρύσεως της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη Επίτιμων Μελών, προκειμένου τιμηθούν για την προσφορά τους, τον αλτρουισμό τους και τις εν γένει εξαιρετικές υπηρεσίες που παρείχαν στην Ένωση και κατ΄ επέκταση στα μέλη-συναδέλφους, το κάθε ένα Επίτιμο Μέλος από τη θέση ευθύνης που κατείχε. Ως Επίτιμα Μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων ανακηρύχθηκαν τα ακόλουθα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη:

1. ΔΕΤΣΗΣ Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας περιόδου 2016-2019, στέλεχος εν ενεργεία.

2. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κων/νος, Αντιπρόεδρος περιόδου 2016-2019, στέλεχος εν ενεργεία.

3. ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Απόστολος, πρώην μέλος, Υπολιμενάρχης Σύρου, στέλεχος εν αποστρατεία.

4. ΜΕΡΓΙΑΣ Ηλίας, πρώην Πρόεδρος, στέλεχος εν αποστρατεία.

5. ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ Κων/νος, πρώην Πρόεδρος, στέλεχος εν αποστρατεία.

 

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο σεισμός στην Τουρκία δείχνει την ανάγκη οι γείτονες να δίνουν ο ένας χείρα βοηθείας στον άλλον

Τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για την απώλεια ζωών από τον σεισμό στην Τουρκία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι «επαναφέρει τελικά στο προσκήνιο την ανάγκη οι γείτονες ο ένας να

Υποψήφιοι του ΚΚΕ από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του Κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι υποψήφιοι είναι: –Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

«Ever Acme»: Το πέρασμα του γιγαντιαίου containership από τη Διώρυγα του Σουέζ [Video]

Το παρθενικό του ταξίδι σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς κόμβους θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποίησε το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Acme», τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Το «Ever Acme» παραδόθηκε τον περασμένο μήνα από την κινεζική ναυπηγική εταιρεία Hudong-Zhonghua

Οκτώ επενδυτικά σχήματα για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Οκτώ επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν στις 3/2/2023 στο ΤΑΙΠΕΔ φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε., μέσω πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Τα επενδυτικά σχήματα είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):