Π.Ο.Λ Ενημέρωση για τις συναντήσεις στο ΥΝΑΝΠ

Ανακοίνωση Π.Ο.Λ.

Στο πλαίσιο ανάδειξης και επίλυσης προβλημάτων όπως αυτά μας μεταφέρονται από συναδέλφους αλλά και από τοπικές κοινωνίες που αφορούν ακόμα και τις προσδοκίες αυτών για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Λ.) αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Κυράνη Κωνσταντίνο, το μέλος του ΔΣ και πρόεδρο της Ε.Λ.Α.Α.Κ Ξυνέλη Παναγιώτη και τον πρόεδρο της Ε.Λ.Κρήτης Αθουσάκη Εμμανουήλ προέβη την 07 Νοεμβρίου 2022 σε συναντήσεις με Υπηρεσιακούς φορείς του Ά Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης.

didinal_07-12-22_logo

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους Συνοδούς χειριστές αστυνομικών σκύλων (Κ-9 ), όπως αυτά είχαν προσφάτως αναδειχθεί από πρωτοβάθμιο σωματείο μας (εδώ) και των Περιφερειακών Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.-Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) αλλά και αυτά που μας μεταφέρουν οι Ενώσεις μας για τη μάστιγα του αιώνα και την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Από την Αρμόδια Διεύθυνση ( ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ) μας ενημέρωσαν για την επίλυση του ζητήματος με την ενίσχυση υπηρεσιών που απαιτείται η παρουσία αστυνομικών σκύλων Κ-9 και των συνοδών τους. Ταυτόχρονα ενημερωθήκαμε για την πρόθεση ενίσχυσης με στελεχιακό δυναμικό των Π.Ο.ΔΙ.Ν.-Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που διαπιστώνονται κενά ενώ παράλληλα θα καταβληθεί προσπάθεια να αυξηθεί και να εξειδικευτεί το προσωπικό σε περιοχές που διαπιστώνεται αυξημένη η δραστηριότητα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

  20221208%20Gen_Gram_logo

 

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση την 8 Δεκεμβρίου 2022 του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Λιμενικών Κώστα Κυράνη με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κυριαζόπουλο Ευάγγελο.

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το ζήτημα που ανέδειξε η τοπική ένωση των Λιμενικών της Κεντρικής Ελλάδος αναφορικά με το ζήτημα στέγασης του Λιμενικού Τμήματος της Αγίας Κυριακής Τρικέρων .

Θα πρέπει να αναφερθεί πως ο   Γ.Γ Λιμένων ΥΝΑΝΠ κ. Κυριαζόπουλος Ευάγγελος έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζοντας λιμενικές  εγκαταστάσεις και Λιμεναρχεία σε όλη την Ελλάδα.

Μας ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την έναρξη των εργασιών στη Σχολή Λιμενοφυλάκων και την αξιοποίηση δωρεάς του ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου ,τον προγραμματισμό αναβάθμισής Λιμενικών Αρχών σε όλη τη χώρα, αλλά και την αξιοποίηση κάθε πόρου και συνεργασίας με φορείς και τοπικές αρχές για τη βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων σε κάθε υπηρεσία που εργάζονται στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η Π.Ο.Λ θα συνεχίσει τις συναντήσεις και τη συνεργασία της με την πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας όλων των συνάδελφων.

                                                            Για το ΔΣ

%25CF%2583%25CF%2586%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B1%2B%25CF%2580%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B5%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2585

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδρύθηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Λακωνίας με έδρα τη Νεάπολη.

Δημοσιεύθηκε χθες 2/2/2023 το Προεδρικό Διάταγμα για την ίδρυση, οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Λακωνίας και της Σχολής Πλοιάρχων αυτής. Η σχολή Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (πλοιάρχων) έχει πλέον ιδρυθεί στη Νεάπολη του Δήμου ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ. “Μια μεγάλη ημέρα χαράς

Ν. Ανδρουλάκης: Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε κ. Τσίπρα

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Με ανάρτησή του κατηγορεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για «παράσταση» μιμητισμού του Ανδρέα Παπανδρέου σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν αποδέχεται μαθήματα ιδεολογικής συνέπειας. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει στην

Συμμετοχή της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής των Ελλήνων

Μετά την απόφαση που έλαβε η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συμμετείχε στην ανωτέρω Επιτροπή, κατά την ακρόαση φορέων και προσώπων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης από την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων της Βουλής των

Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας: Προμήθεια ενός σκάφους στη Λιμενική Αρχή Στυλίδας

Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας, προχωρά στην προμήθεια ενός σκάφους με ενισχυμένο πλαστικό, τύπου IOLAOS 410 JHONPOL, ολικού μήκους 4,10 μέτρων, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη κονσόλα. Το σκάφος θα παραχωρηθεί άμεσα στη Λιμενική Αρχή Στυλίδας, για την υποστήριξη του έργου του