Π.Ο.Λ Ενημέρωση για τις συναντήσεις στο ΥΝΑΝΠ

Ανακοίνωση Π.Ο.Λ.

Στο πλαίσιο ανάδειξης και επίλυσης προβλημάτων όπως αυτά μας μεταφέρονται από συναδέλφους αλλά και από τοπικές κοινωνίες που αφορούν ακόμα και τις προσδοκίες αυτών για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Λ.) αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Κυράνη Κωνσταντίνο, το μέλος του ΔΣ και πρόεδρο της Ε.Λ.Α.Α.Κ Ξυνέλη Παναγιώτη και τον πρόεδρο της Ε.Λ.Κρήτης Αθουσάκη Εμμανουήλ προέβη την 07 Νοεμβρίου 2022 σε συναντήσεις με Υπηρεσιακούς φορείς του Ά Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης.

didinal_07-12-22_logo

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους Συνοδούς χειριστές αστυνομικών σκύλων (Κ-9 ), όπως αυτά είχαν προσφάτως αναδειχθεί από πρωτοβάθμιο σωματείο μας (εδώ) και των Περιφερειακών Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.-Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) αλλά και αυτά που μας μεταφέρουν οι Ενώσεις μας για τη μάστιγα του αιώνα και την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Από την Αρμόδια Διεύθυνση ( ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ) μας ενημέρωσαν για την επίλυση του ζητήματος με την ενίσχυση υπηρεσιών που απαιτείται η παρουσία αστυνομικών σκύλων Κ-9 και των συνοδών τους. Ταυτόχρονα ενημερωθήκαμε για την πρόθεση ενίσχυσης με στελεχιακό δυναμικό των Π.Ο.ΔΙ.Ν.-Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που διαπιστώνονται κενά ενώ παράλληλα θα καταβληθεί προσπάθεια να αυξηθεί και να εξειδικευτεί το προσωπικό σε περιοχές που διαπιστώνεται αυξημένη η δραστηριότητα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

  20221208%20Gen_Gram_logo

 

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση την 8 Δεκεμβρίου 2022 του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Λιμενικών Κώστα Κυράνη με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κυριαζόπουλο Ευάγγελο.

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το ζήτημα που ανέδειξε η τοπική ένωση των Λιμενικών της Κεντρικής Ελλάδος αναφορικά με το ζήτημα στέγασης του Λιμενικού Τμήματος της Αγίας Κυριακής Τρικέρων .

Θα πρέπει να αναφερθεί πως ο   Γ.Γ Λιμένων ΥΝΑΝΠ κ. Κυριαζόπουλος Ευάγγελος έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζοντας λιμενικές  εγκαταστάσεις και Λιμεναρχεία σε όλη την Ελλάδα.

Μας ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την έναρξη των εργασιών στη Σχολή Λιμενοφυλάκων και την αξιοποίηση δωρεάς του ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου ,τον προγραμματισμό αναβάθμισής Λιμενικών Αρχών σε όλη τη χώρα, αλλά και την αξιοποίηση κάθε πόρου και συνεργασίας με φορείς και τοπικές αρχές για τη βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων σε κάθε υπηρεσία που εργάζονται στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η Π.Ο.Λ θα συνεχίσει τις συναντήσεις και τη συνεργασία της με την πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας όλων των συνάδελφων.

                                                            Για το ΔΣ

%25CF%2583%25CF%2586%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B1%2B%25CF%2580%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B5%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2585

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο ασφαλείς αισθάνονται οι Έλληνες

Κριτική για την αναποτελεσματικότητα της Αστυνομίας σε κρίσιμους τομείς, κρίση εμπιστοσύνης για την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και διεξόδους για την κάλυψη των κενών και άμβλυνση της αξιοπιστίας υποδεικνύουν οι πολίτες στην έρευνα της Κάπα Research για τα Σώματα Ασφαλείας, με αφορμή

«Κλειδώνουν» οι παροχές με το νέο Μεσοπρόθεσμο, δεν θα δοθούν άλλες

Πίστη στη δημοσιονομική σταθερότητα και στην υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική θα «εκπέμψει» το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, τόσο με το αρχικό σενάριο για το Πρόγραμμα Σταθερότητας που θα αποσταλεί στις Βρυξέλλες έως το τέλος του Απριλίου, όσο και με το

Ναυτιλία: Πρωτοβουλίες για «πράσινη ακτοπλοΐα»

Σε εξέλιξη βρίσκονται το τελευταίο διάστημα πρωτοβουλίες του υπουργείου Ναυτιλίας, προκειμένου να προχωρήσουν οι πράσινες επενδύσεις στην ακτοπλοΐα με παράλληλη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Ήδη το υπουργείο Ναυτιλίας μετά από πρόταση της μονάδας Β της επιτελικής δομής ΕΣΠΑ στις 05/04,

Καταδικάστηκε Ιρακινός που είχε συλληφθεί κατόπιν καταδίωξης

Συνολική ποινή φυλάκισης 7 ετών και 9 μηνών επιβλήθηκε από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 44χρονο Ιρακινό που είχε συλληφθεί το περασμένο καλοκαίρι, μετά από καταδίωξη των λιμενικών ανοικτά της Καμείρου Σκάλας να επιχειρεί να επιστρέψει στα τουρκικά

Μετάβαση στο περιεχόμενο