Βόλος: Στο λιμάνι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν

Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε λίγο μετά τις 7 το πρωί, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για φέτος το «VIKING SKY» σημαίας Νορβηγίας.

 

 Το κρουαζιερόπλοιο προερχόμενο από τον Πειραιά, μεταφέρει 308 επιβάτες και 436 άτομα πλήρωμα. Στο πλοίο επιβαίνουν τουρίστες κυρίως από ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο και θα παραμείνει στο λιμάνι του Βόλου για 11 ώρες, καθώς θα αποπλεύσει στις 18:00, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

 Το πλοίο υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε., Βίκυ Μήτρου μαζί με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Βόλου, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων, οι κ.κ. Σκλιάς Νικόλας και Χάγιας Χρήστος.

Η Πρόεδρος του ΟΛΒ καλωσόρισε τον πλοίαρχο του κρουαζιεροπλοίου κι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

 Σε δηλώσεις η κ. Μήτρου ανέφερε “Καλωσορίζουμε σήμερα, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή σεζόν. Το σχέδιο είναι μεγαλόπνοο, καθώς αναμένονται σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, 53 κατάπλοι κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι μας. Στο πλαίσιο άριστης συνεργασίας με το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, προσφέραμε αναμνηστικά δώρα στον πλοίαρχο, ενώ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα που αφορούν στην κρουαζιέρα. Φέτος η σεζόν ξεκίνησε πολύ νωρίς κι αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία. Ο Βόλος είναι ένα ασφαλές λιμάνι που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας κι ευελπιστούμε για φέτος ότι η πανδημία δε θα επηρεάσει αρνητικά την κρουαζιέρα”.

Βόλος: Στο λιμάνι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ανθρώπινο δυναμικό, η «μαύρη τρύπα» των Ενόπλων Δυνάμεων

Καλές οι αγορές όπλων, ανθρώπινο δυναμικό που θα βρεθεί για να τα χειριστεί αφού οι νέοι γυρίζουν την πλάτη τους στις στρατιωτικές σχολές. Ο Ν. Δένδιας συχνά – πυκνά μιλάει για τη χακί «Ατζέντα 2030» που προβλέπει τον ριζικό εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Καμία αντίρρηση

Πανελλαδικές 2026: Οι Bάσεις της Ναυτιλίας

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, 23ης Ιουλίου 2026, τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω της σχετικής πλατφόρμας, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Η σχολή που πέρασε μόλις… ένας υποψήφιος

Δείτε όλες τις Σχολές και τα τμήματα που «ανοίγουν πόρτες» με μονοψήφιο αριθμό εισακτέων Οι Βάσεις εισαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων 2026, ανέδειξαν περιφερειακά και εξειδικευμένα τμήματα ΑΕΙ που καλούνται πλέον να λειτουργήσουν με ελάχιστους νέους φοιτητές στα έδρανά τους. Η πιοκραυγαλέα περίπτωση καταγράφεται

Γερμανικός στρατός: Γιατί λείπουν οι γυναίκες;

Να καταταγώ στον στρατό; Σε καμία περίπτωση! Για τις νεαρές γυναίκες από τις οποίες η DW πήρε συνέντευξη στο Βερολίνο, η θητεία στις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκτός συζήτησης. «Δεν ταιριάζει στα σχέδιά μου για σπουδές και εργασία», υποστηρίζει μία από τις