Απίστευτη ιστορία στον Βόλο: Κλείστηκε… αυτοβούλως στη φυλακή γιατί δεν είχε στέγη

Δεν είχε που να μείνει, δεν βρέθηκε δομή φιλοξενίας και το Δικαστήριο ανακάλεσε την αναστολή της ποινής του

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στον Βόλο. Ένας 58χρονος τοξικομανής κρίθηκε ένοχος από τη Δικαιοσύνη μετά την επίθεση με μαχαίρι στον γιο του και κλείστηκε αυτοβούλως στη φυλακή γιατί δεν είχε στέγη!

Έτσι ο 58χρονος θα περάσει τους υπόλοιπους τρεις μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κλείστηκε αυτοβούλως στη φυλακή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Κλείστηκε αυτοβούλως στη φυλακή: Το χρονικό

Ο 58χρονος κάτοικος Ν. Ιωνίας Βόλου, ο οποίος την περασμένη Τρίτη επιτέθηκε με μαχαίρι κατά του 34χρονου γιου του, κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 30 μηνών, χρηματική ποινή 690 ευρώ, με αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ το Δικαστήριο διέταξε την άμεση μετοίκηση του κατηγορούμενου από το σπίτι που μένει ο γιος του στη Ν. Ιωνία.

Κλείστηκε αυτοβούλως στη φυλακή

Pixabay

Ο 58χρονος, που έχει αναπηρία στο δεξί πόδι και χρησιμοποιεί προσθετικό μέλος, κρατήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, από την περασμένη Τετάρτη, ενώ η έρευνα που έγινε από τις αρχές για να βρεθεί συγγενής του που μπορεί να τον φιλοξενήσει, απέβη άκαρπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδελφή του δήλωσε αδυναμία φιλοξενίας του, γιατί είναι χρήστης ναρκωτικών και φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα. Παράλληλα δεν εντοπίστηκε δομή ή φορέας που θα αναλάμβανε τη φιλοξενία του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο καταδικασθείς οδηγήθηκε την Παρασκευή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Το δικαστήριο ανακάλεσε την αναστολή στην ποινή που καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα και διέταξε την έκτιση τριών μηνών από τους 30 μήνες στους οποίους καταδικάστηκε, απόφαση που ο 58χρονος υποδέχθηκε με ανακούφιση.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr/gegonotanews.gr/dikastiko.gr

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δράση του Γραφείου Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής – Τζάμπολ Αγάπης

Το Γραφείο Αθλητισμού Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής σε συνεργασία με το Τζάμπολ Αγάπης επισκέφθηκε στις 26/4/2024 το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών κερδίζοντας για μια ακόμα φορά τα χαμόγελα των παιδιών που μέσα από εφευρετικές και παιγνιώδεις ασκήσεις συνεργάστηκαν με στόχο την

Εντοπισμός 20 ατόμων και σύλληψη των 2 διακινητών τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε μέσω οπτικών μέσων ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τις ελληνικές ακτές στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, πλησίον της περιοχής Καρλοβασίου. Άμεσα

Ασφαλιστικά ταμεία: Πώς «έχασαν» €18,5 δισ. – Η διαχρονική αδράνεια έφερε απώλειες

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» «Κέρδη» που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν ακόμη και τη μέση κρατική χρηματοδότηση για την πληρωμή των συντάξεων για έναν ολόκληρο χρόνο και να «αγγίξουν» τα €18,5 δισ., θα μπορούσαν να επιτύχουν τα ασφαλιστικά ταμεία και ο διάδοχος αυτών, ο ΕΦΚΑ,

Υπόκοσμος

Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Η κρίση της προηγούμενης δεκαετίας μπορεί να πέρασε. Μπορεί να επιστρέψαμε σε κάποιας μορφής κανονικότητα. Έφερε όμως και εγκατέστησε στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής έναν υπόκοσμο. Έναν υπόκοσμο δεξιό κι αριστερό. Ο οποίος έχει μάθει να λύνει

Μετάβαση στο περιεχόμενο