Περιοδεία ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά σε σχηματισμούς και μονάδες των ΕΔ σε Μακεδονία και Θράκη

Επισκέψεις σε σχηματισμούς, υπηρεσίες και μονάδες στις περιοχές ευθύνης των Γ’ και Δ’ Σωμάτων Στρατού σε Μακεδονία και Θράκη θα βρεθεί από σήμερα Κυριακή 11 έως και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα το βράδυ θα έχει συνάντηση εργασίας με τους διοικητές της 1ης Στρατιάς, του Δ’ Σώματος Στρατού και υπαγόμενων σε αυτό σχηματισμούς στην Αλεξανδρούπολη.

Αύριο, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, θα μεταβεί στο χώρο εκπαίδευσης ποτάμιων επιχειρήσεων στην περιοχή Νεραϊδότοπος Έβρου της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί διαδοχικά την έδρα του 1ου Λόχου Βάσης Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Σάντα Ροδόπης και τα Στρατηγεία των 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στην Κομοτηνή.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, θα μεταβεί στο Πεδίο Βολής Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης όπου θα παρακολουθήσει άσκηση μικρής κλίμακας με βολές αρμάτων Leopard 2A6ΗΕL και Toma Marder 1A3, μονάδων της ΧXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Αεροπορικό Απόσπασμα στη Χρυσούπολη Καβάλας και στην έδρα της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Καβάλα.

Ο Ν. Χαρδαλιάς θα ολοκληρώσει τον κύκλο των επισκέψεων του στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Εξάλλου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατά τόπους δημάρχους και εκπροσώπους της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αντίδοτο» για τα Rafale εξακολουθεί να ψάχνει η Τουρκία: Ανοιχτό το ενδιαφέρον για Typhoon Eurofighter

*Του Κώστα Σαρικά Παρά την απόκτηση 40 καινούργιων μαχητικών F-16 Viper και την αναβάθμιση ακόμη 79 στην ίδια διαμόρφωση φαίνεται ότι τα Rafale της Πολεμικής μας Αεροπορίας εξακολουθούν να παραμένουν ο μεγάλος «πονοκέφαλος» της Άγκυρας. Πόσο μάλλον όταν η πολιτική και στρατιωτική

Επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ»: «Δεν είναι αρκετά τα πλοία», προειδοποιεί ο Υποναύαρχος Γρυπάρης

Μετά την απόσυρση της γερμανικής φρεγάτας Hessen, η ευρωπαϊκή επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» (EUNAVFOR ASPIDES) στην Ερυθρά Θάλασσα θα δυσκολευτεί να φέρει εις πέρας τις αποστολές της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Spiegel», ο Έλληνας διοικητής της επιχείρησης, υποναύαρχος Βασίλειος Γρυπάρης ,

Η πολιτική οικονομία της δημογραφικής παρακμής

I. Δύο προσεγγίσεις για την σχέση δημογραφίας και ανάπτυξης Στην οικονομική φιλολογία η μελέτη των σχέσεων μεταξύ δημογραφίας και ανάπτυξης είναι περιορισμένη. Οι υφιστάμενες εργασίες δεν είναι πολλές και, πέραν από την κλασσική θεωρία του «δημογραφικού μερίσματος» (demographic dividend) έχουν

Τουρισμός: Οι δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο να κανονίσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, είναι δυστυχώς σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι όλοι όσοι συναντάμε στα ταξίδια μας καλοπροαίρετοι. Μια νέα μελέτη της βρετανικής εταιρείας ταξιδιωτικής ασφάλισης QuoteZone ανέδειξε ότι πολλοί δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί αποτελούν…

Μετάβαση στο περιεχόμενο