Ημερίδα για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ & ενημέρωση για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Σ.Α (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.)

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος διοργανώσει την Πέμπτη 27-05-23 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ο.Λ.Β Α.Ε  ημερίδα με θέματα :

  1. Ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

2.Ενημέρωση για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών –Πυροσβεστών και Λιμενικών  (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.).

Κατά την 1η  θεματική ενότητα θα παρουσιαστούν τα νέα δεδομένα που αφορούν στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ενώ θα διατεθεί στους παρευρισκόμενους και πλήρης έντυπος οδηγός που εκδόθηκε από την Ένωση Λιμενικών Κ.Δ Ελλάδος σε συνεργασία με την Π.Ο.Λ.

Θα απαντηθούν τα ερωτήματα των συνάδελφων παρουσία της νομικής συμβούλου της Π.Ο.Λ. και της Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Ελλάδος Αποστολίδου Ευγενίας ενώ σε διαρκή επικοινωνία με τον Δικηγόρο-Εργατολόγο Τεμπονέρα Διονύση και τον Εργατολόγο Οικονομολόγο Θεόδωρο Ξούλο που συνεργάζονται με την Π.Ο.Λ. θα δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν σε ασφαλιστικά –συνταξιοδοτικά ζητήματα των στελεχών .

Κατά τη 2η θεματική ενότητα μέλη του Δ.Σ του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών –Πυροσβεστών και Λιμενικών  (Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.) θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου προκειμένου να ενημερώσουν τους συναδέλφους  για την πορεία και τα οφέλη του ταμείου αριθμεί που περίπου 6.800 μέλη Αστυνομικούς-Πυροσβέστες και Λιμενικούς.

Στο Ταμείο υπάρχουν δύο κλάδοι ασφάλισης με οργανωτική, λογιστική και οικονομική αυτοτέλεια. Ο Κλάδος Συνταξιοδοτικών Παροχών και ο Κλάδος Συμπληρωματικών Παροχών.

Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με αποκλειστικό θέμα την ασφάλιση των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και για το λόγο αυτό η παρουσία όλων θα ενισχύσει την γνώση και την ενημέρωση όλων σε ένα τόσο σημαντικό τομέα που θα επηρεάσει στο μέγιστο βαθμό το εργασιακό μας μέλλον .

 Στοιχεία επικοινωνίας

Σουλίνας Χαράλαμπος: 6906278792

Σιδέρης Γαβριήλ : 6974729300

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού – Η μεγάλη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945

Ένα από τα πλέον τραγικά ναυάγια των ελληνικών θαλασσών εντόπισε η ομάδα υποβρυχίων ερευνών του Κώστα Θωκταρίδη σε βάθος 153 μέτρων βορειοανατολικά της Ύδρας: Το ναρκαλιευτικό ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ που βυθίστηκε Μεγάλη Τετάρτη, τον Μάιο του 1945, και έγινε υγρός τάφος 98 ανθρώπων. «Το

Τραγωδία στη Λαμία: Στρατιωτικός αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο της Λαμίας, βρέθηκε 70χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός. Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 70χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις των συγγενών του, με αποτέλεσμα η αδερφή του να ανησυχήσει και να βρεθεί το απόγευμα

Η ακρίβεια αναγκάζει τους πολίτες να τρώνε από τα έτοιμα – «Χάθηκαν» καταθέσεις άνω των €4,5 δισ. το α’ 3μηνο

Η παρατεταμένη ακρίβεια και οι περιορισμένες αυξήσεις που έχουν δοθεί στους εργαζομένους τα τελευταία χρόνια έχουν ως αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά το διαθέσιμο εισόδημα και αυτό περιγράφεται περίτρανα από την πορεία των καταθέσεων, ειδικά τους τελευταίους μήνες, όπου και καταγράφεται σημαντική πτώση. Οι πολίτες,

Χ. Στυλιανίδης: Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας, πρώτη προτεραιότητα

«Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας, πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα την πύλη Ε-7, ενόψει της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο