Μύκονος:Επίδομα ύψους 41.300 € στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου από τον Δήμο Μυκόνου

Παραθέτουμε την ευχαριστήρια επιστολή της «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο Δήμαρχο Μυκόνου.

Επισημαίνεται ότι με βάση τις διατάξεις του άρθρου 32 του Νόμου 4483/2017 παρέχεται η δυνατότητα στους Δήμους νησιωτικών περιοχών να παρέχουν δωρεά σίτιση και κατάλληλο κατάλυμα διαμονής μεταξύ άλλων και στο προσωπικό του ΛΣ.

Αξιέπαινη η προσπάθεια του Δήμου Μυκόνου και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα βρει μιμητές και σε άλλα νησιά της χώρας όπου το κόστος διαμονής και σίτισης για τα στελέχη του ΛΣ είναι δυσβάστακτο.

Βέβαια το σημαντικότερο θα ήταν στα νησιά με δεκάδες χιλιάδες καταλύματα, να παρέχονται δωρεά δέκα-δεκαπέντε από αυτά, για να διαμένουν τα στελέχη του ΛΣ που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξεύρεση καταλυμάτων κατά του ς θερινούς μήνες..

Σε κάθε περίπτωση τα Λιμενικά Νέα συγχαίρουν αυτή και όποια άλλη πρωτοβουλία έχει αναληφθεί για τα θέματα αυτά.

Νάξος, 15-11-2018ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη ικανοποίηση μας τόσο σε εσάς προσωπικά, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, όσο και στο Δ.Σ. για την ομόφωνη απόφαση σας να καταβάλλετε στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, υπό μορφή επιδόματος σύμφωνα με το άρθρο 32 του Νόμου 4483/2017, το συνολικό ποσό των 41.300€, ως ελάχιστη αναγνώριση στα στελέχη που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Μυκόνου, τα οποία εργάζονται άοκνα με ζήλο και επαγγελματισμό, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους πολυάριθμους τουρίστες, που επισκέπτονται το μαγευτικό νησί σας.

Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει επιπλέον θετικό πρόσημο στην ενεργητική θητεία σας.

Εν κατακλείδι, ο Συνδυασμός «Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων» θα συνεχίσει τις άκοπες προσπάθειες και επαφές με άλλους Δήμους των Κυκλάδων με σκοπό την υιοθέτηση της πρωτοπόρας κίνησης σας. 

 Η Εκτελεστική Γραμματεία

ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Αθανάσιος ΖΥΓΟΥΡΗΣ Νικόλαος ΣΕΦΕΡΗΣ Παναγιώτης 697.60.08.911 693.20.26.960 697.76.52.746

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού – Η μεγάλη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945

Ένα από τα πλέον τραγικά ναυάγια των ελληνικών θαλασσών εντόπισε η ομάδα υποβρυχίων ερευνών του Κώστα Θωκταρίδη σε βάθος 153 μέτρων βορειοανατολικά της Ύδρας: Το ναρκαλιευτικό ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ που βυθίστηκε Μεγάλη Τετάρτη, τον Μάιο του 1945, και έγινε υγρός τάφος 98 ανθρώπων. «Το

Τραγωδία στη Λαμία: Στρατιωτικός αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο της Λαμίας, βρέθηκε 70χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός. Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 70χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις των συγγενών του, με αποτέλεσμα η αδερφή του να ανησυχήσει και να βρεθεί το απόγευμα

Η ακρίβεια αναγκάζει τους πολίτες να τρώνε από τα έτοιμα – «Χάθηκαν» καταθέσεις άνω των €4,5 δισ. το α’ 3μηνο

Η παρατεταμένη ακρίβεια και οι περιορισμένες αυξήσεις που έχουν δοθεί στους εργαζομένους τα τελευταία χρόνια έχουν ως αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά το διαθέσιμο εισόδημα και αυτό περιγράφεται περίτρανα από την πορεία των καταθέσεων, ειδικά τους τελευταίους μήνες, όπου και καταγράφεται σημαντική πτώση. Οι πολίτες,

Χ. Στυλιανίδης: Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας, πρώτη προτεραιότητα

«Η ασφάλεια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών είναι για μας, πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα την πύλη Ε-7, ενόψει της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο