Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα στο ακρωτήρι του Αγίου Ανδρέα

Σορό αγνώστου νεαρού άνδρα εντόπισαν τα μέλη πληρώματος ιδιωτικού σκάφους, το οποίο έπλεε στις βόρειες ακτές του Αγίου Όρους, στον Στρυμονικό κόλπο, το μεσημέρι του Σαββάτου, 6 Απριλίου.

Σύμφωνα με το voria.gr, το πλήρωμα του ιδιωτικού σκάφους ενημέρωσε το λιμενικό σώμα, στελέχη του οποίου έσπευσαν επιτόπου στο σημείο τόσο από το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους, όσο και από το Λιμενικό Φυλάκιο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, με περιπολικά σκάφη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πτώμα, αγνώστου ταυτότητας, βρέθηκε και περισυνελέγη στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου Άγιος Ανδρέας στο βόρειο άκρο της χερσονήσου. Όπως διαπιστώθηκε, ανήκε σε νεαρό άνδρα και η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Η σορός μεταφέρθηκε από τα στελέχη του λιμενικού στο λιμάνι της Ιερισσού και από εκεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου, ενώ θα αναζητηθεί και η ταυτότητά του άτυχου άνδρα.

Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την παραχώρηση του λιμένα «Φίλιππος Β»: «Πωλούνται τα πάντα, φτηνά και με τους όρους που θέλουν να αγοράσουν οι ιδιώτες»

Με τη γνωστή φιλοσοφία «πωλούνται τα πάντα, φτηνά και με τους όρους που θέλουν να αγοράσουν οι ιδιώτες» κινήθηκε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και για την παραχώρηση του λιμένα «Φίλιππος Β» που διαχειρίζεται ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, όπως αποδεικνύει

Δορυφόροι για περιβάλλον, άμυνα, πολιτική προστασία

Σε ένα μήνα από τώρα θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται οι πρώτοι από τους 13 «ελληνικούς» δορυφόρους για τους οποίους είχε προκηρυχθεί πριν από μερικούς μήνες ανοιχτός διαγωνισμός. Όταν κάποιος ακούει «δορυφόρος» πάει το μυαλό του στο… Διάστημα, αλλά εν προκειμένω οι δορυφόροι έχουν

Περισυλλογή και διάσωση μεταναστών από τρία σκάφη του λιμενικού, νότια της Κρήτης

Στον εντοπισμό και την περισυλλογή 32 μεταναστών που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος, 16 ναυτικά μίλια δυτικά του Γαϊδουρονησίου νότια της Κρήτης προχώρησαν τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού σώματος. Νωρίτερα κάποιος από τους επιβαίνοντες είχε καλέσει σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού

Ποσειδώνια 2024: Στην Ελλάδα η ελίτ της διεθνούς ναυτιλίας

Στα Ποσειδώνια 2024, την κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo, εκπρόσωποι της ναυτιλιακής βιομηχανίας και εξειδικευμένα στελέχη θα αναλύσουν ένα ευρύ φάσμα κρίσιμων θεμάτων του κλάδου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο