Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι συγγραφείς στον κόσμο – Αμοιβές που «ζαλίζουν»

Από αυτοβιογραφίες και μυθιστορήματα για ενήλικες μέχρι και παιδικά βιβλία, διάσημοι αστέρες του Χόλυγουντ πλούτισαν κυκλοφορώντας τα δικά τους βιβλία

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι αστέρες του Χόλυγουντ αποφασίζουν να ασχοληθούν με τη δημιουργική γραφή κυκλοφορώντας από αυτοβιογραφίες και μυθιστορήματα για ενήλικες μέχρι και παιδικά βιβλία.

Σύμφωνα με το therichest, αυτές είναι οι κορυφαίες προσωπικότητες που πλούτισαν κυκλοφορώντας τα δικά τους βιβλία.

8. Λόρεν Γκράχαμ – 15 εκατ.

Η Γκράχαμ έγινε ευρέως γνωστή από τις συμμετοχές της στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές Gilmore Girls και το Parenthood, αλλά το ταλέντο της δεν σταματά εκεί.

Κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο «Someday, Someday, Maybe», το 2013. Εξιστορεί τις δικές της εμπειρίες στην προσπάθειά της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη.

7. Βαϊόλα Ντέιβις – 25 εκατ.

Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο How to Get Away with Murder περιγράφει τα παιδικά της χρόνια και τη φτώχεια που βίωσε στο βιβλίο της με τίτλο «Finding Me».

6. Τζέιμι Λι Κέρτις – 60 εκατ.

Η ηθοποιός του True Lies έχει γράψει μια ντουζίνα παιδικά βιβλία. Το πρώτο μάλιστα, κυκλοφόρησε, πριν από περίπου δύο δεκαετίες. Το τελευταίο της βιβλίο «Me, Myselfie & I, A Cautionary Tale» κυκλοφόρησε το 2018, ενθαρρύνοντας τους γονείς να ξεχάσουν για λίγο το κινητό και να ζήσουν τη στιγμή.

5. Πρίγκιπας Χάρι – 60 εκατ.

Το «Spare» έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, από την ημέρα που κυκλοφόρησε στις 10 Ιανουαρίου φέτος. Αν και ο Χάρι δεν είναι ακριβώς σταρ του Χόλυγουντ, είναι σίγουρα ένας από τους πιο διάσημους και πιο πολυσυζητημένους ανθρώπους στον κόσμο. Το μυθιστόρημα ορόσημο περιγράφει τον θάνατο της μητέρας του, τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ και όλα όσα έχουν συμβεί στο μεταξύ.

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, ο Χάρι και η Μαρκλ έχουν υπογράψει συμφωνίες παραγωγής αξίας 120 εκατομμυρίων δολαρίων με εταιρείες όπως το Netflix και το Spotify καθώς και μια σειρά για το Apple TV+ με την Όπρα Γουίνφρεϊ για την ψυχική υγεία.

4. Τσάνινγκ Τέιτουμ – 80 εκατ.

Μετά την επιτυχία του πρώτου παιδικού του βιβλίου, «The One and Only Sparkella», οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι το δεύτερο βιβλίο της θα κυκλοφορήσει τον Μάιο. Το πρώην μοντέλο που έγινε ηθοποιός έχει εντυπωσιάσει τους θαυμαστές με μια μεγάλη γκάμα ταινιών.

3. Μάθιου Πέρι – 120 εκατ.

Ο αγαπημένος Τσάντλερ από τη διάσημη σειρά των 90’s, «τα Φιλαράκια», απασχόλησε τα ΜΜΕ καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, με το Bestseller των New York Times, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing». Ο νέος συγγραφέας περιγράφει λεπτομερώς τον εθισμό του, τις σχέσεις με celebrities και τα χρόνια που πέρασε στην σειρά «τα Φιλαράκια».

2. Ρις Γουίδερσπουν – 300 εκατ.

Μόλις το περασμένο φθινόπωρο, η Γουίδερσπουν ενθουσίασε τους θαυμαστές της κυκλοφορώντας το πρώτο της παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο, το «Busy Betty», βασισμένο στις δικές της περιπέτειες από την παιδική της ηλικία.

1. Τομ Χανκς – 400 εκατ.

Αυτή την άνοιξη, ο διάσημος ηθοποιός θα κυκλοφορήσει το «The Making of Another Motion Picture Masterpiece». Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου περιγράφει καταστάσεις που έχει βιώσει ο ίδιος ο Χανκς κατά τη δημιουργία μιας ταινίας και το σημαντικό μάθημα που πήρε στη διαδικασία.

Δεν θα είναι το πρώτο μυθιστόρημα για τον Χανκς. Πίσω το 2017, δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο, «Uncommon Type: Some Stories».

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερες στους δρόμους: Νέος διαγωνισμός για το έργο των 88 εκατ. ευρώ

Σε τροχιά επανεκκίνησης εισέρχεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα ψηφιακού εκσυγχρονισμού που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση 1.000 καμερών καταγραφής τροχαίων παραβάσεων κατατέθηκε προς δημοσίευση στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα

Το Κίεβο ανέλαβε την ευθύνη για το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα -Απολογία προς την Ελλάδα μετά το διάβημα

Την ευθύνη για το drone που εντοπίστηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κοντά στη Λευκάδα, ανέλαβε επίσημα η Ουκρανία, απαντώντας στο αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας που υπέβαλε η Αθήνα προς το Κίεβο στα τέλη Μαΐου. Η απάντηση της ουκρανικής πλευράς ήρθε μέσω

Καρυστιανού: Ο Τσίπρας λέει ψέματα, μπορεί εύκολα το «όχι» να το κάνει «ναι» – Θα έχουμε αυτοδυναμία την επομένη των εκλογών

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιανού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι επαγγελματίας πολιτικός που λειτουργεί όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί: «Λέει ψέματα», τόνισε η κα. Καρυστιανού και πρόσθεσε: «Μπορεί πολύ εύκολα το “όχι” να το κάνει “ναι”, να υποσχθεί

Ο Ανδρουλάκης βάζει τέλος στα λεγόμενα Δούκα για συνεργασίες: «Το ΠΑΣΟΚ δε θα παίξει ρόλο κομπάρσου», είπε στο ΠΣ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παίξει κανέναν ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό», ήταν το ηχηρό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη στο Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα για ανοιχτούς διαύλους στις προοδευτικές δυνάμεις.