Αίσθηση προκάλεσε η βοήθεια της ΕΑΑΛΣ στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ (ΕΑΑΛΣ) για ακόμα μια φορά πρωτοστάτησε με μια χειρονομία βαθιάς κοινωνικής υπευθυνότητας και αμέριστης συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τη θεομηνία συμπολίτες μας στη Θεσσαλία, με την αποστολή 13 παλετών εμφιαλωμένου νερού (περίπου 12.500 λίτρα πόσιμου εμφιαλωμένου νερού)!
Μετά την ακύρωση της ετήσιας εορταστικής εκδήλωσης “Ημέρας Αποστράτων” το ποσό που δέσμευσε για τη διοργάνωσή του, το Δ.Σ της ΕΑΑΛΣ αποφάσισε να το διαθέσει για να απαλύνει τις ανοιχτές πληγές των συμπατριωτών μας!
Με αφορμή την απόφαση της Διοίκησης ΕΑΑΛΣ, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ φιλοξένησε χτες τον Πρόεδρό της, που αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία αυτή, που δίνει το παράδειγμα και σε άλλους φορείς να συνεισφέρουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο