Η μεγάλη προσφορά της ΕΑΑΛΣ στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Μετά τη θεομηνία “Daniel”, με ομόφωνη απόφασή του το ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ (ΕΑΑΛΣ) ανέβαλε τη διεξαγωγή προγραμματισμένης για τις 18/9/2023 εορταστικής εκδήλωσης για την “Ημέρα των Αποστράτων Λ.Σ” και αποφάσισε να διαθέσει τα χρήματα του προϋπολογισμού της για την αγορά και αποστολή εμφιαλωμένου νερού για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών κατοίκων στη Θεσσαλία.
Συγκεντρώθηκαν συνολικά δέκα τρεις (13) παλέτες με 7560 μεγάλες φιάλες, δηλαδή 12 τόνοι εμφιαλωμένου νερού, που θα μεταφερθούν άμεσα στη Θεσσαλία για να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας στη χειμαζόμενη περιοχή!

Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ HZUNA YOUNIQUE 1988 ॐ LO.N ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ 13:32 15/09/2023"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο