Ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος προσάραξε στην παραλία της Αγ. Μαρίνας στα Χανιά

Αναστάτωση προκλήθηκε στους λουόμενους οι οποίοι έντρομοι έβλεπαν το σκάφος να κατευθύνεται πάνω τους

Ένα απίστευτο….πλωτό ατύχημα συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Έκπληκτοι λουόμενοι που ήταν σε σημείο της παραλίας είδαν ένα φουσκωτό σκάφος χωρίς οδηγό να κατευθύνεται προς την παραλία και έντρομοι έτρεξαν να απομακρυνθούν προτού το σκάφος προσαράξει στην αμμουδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα που οδηγούσε το σκάφος, εξ αιτίας ενός έντονου κυματισμού πετάχτηκε από την θέση της στην θάλασσα με αποτέλεσμα το σκάφος να κατευθυνθεί ανεξέλεγκτο προς την παραλία.

Ευτυχώς την γυναίκα αντιλήφθηκαν άλλοι και παρελήφθη από ένα τζετ σκι το οποίο την μετέφερε στο λιμάνι του Πλατανιά, όπου μετέβησαν διασώστες του ΕΚΑΒ και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων για τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative