Νέος εκπρόσωπος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Τ.Α.Λ.Σ. ο Σταυρινούδης Στέφανος

Με την ιστορική κατάκτηση του συνδικαλιστικού κινήματος και συγκεκριμένα με το άρθρ. 73 του ν. 4504/17, εξασφαλίστηκε η συμμετοχή εκπροσώπου της αντιπροσωπευτικότερης συνδικαλιστική Οργάνωσης (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) στο Τ.Α.Λ.Σ. Δια του εκπροσώπου της η Ομοσπονδία μας έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τα αποθεματικά και την εν γένει λειτουργία του Ταμείου και να ενημερώνει με τη σειρά της τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για κάθε εξέλιξη.

Σε αυτή τη θητεία στόχοι μας είναι ο εκσυγχρονισμός λειτουργίας του ΤΑΛΣ με τη δυνατότητα χορήγησης προκαταβολών του εφάπαξ στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με την συμπλήρωση τουλάχιστον 20ετούς υπηρεσίας και η δυνατότητα χορήγησης χαμηλότοκων δανείων στα πρότυπα αντίστοιχων ταμείων εργαζομένων.

Η Ομοσπονδία μας εύχεται στους νεοεκλεγμένους εκπροσώπους της καλή δύναμη και επιτυχία στο ρόλο, που τους ανετέθη επ’ ωφέλεια των συναδέλφων και της ομαλής λειτουργίας του Ταμείου.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο