Ανοίγει το νέο ξενοδοχείο TWINN στο κέντρο του Πειραιά – Ποιο γνωστό ακίνητο αξιοποιήθηκε

Ανοίγει σήμερα το νέο ξενοδοχείο στο κέντρο του Πειραιά.

Ο λόγος για το ακίνητο στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου 14 και Καραολή και Δημητρίου που μετατράπηκε σε νέο ξενοδοχείο 3 αστέρων.

Το νέο TWINN Downtown Piraeus ανοίγει τις πύλες του, αποτελώντας το δεύτερο ξενοδοχείο της Santikos Collection στον Πειραιά. Το The Alex στην Καστέλλα αποτελεί το πρώτο της αλυσίδας, που εκτός των δύο ξενοδοχείων στον Πειραιά διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της και 3 ξενοδοχεία στις Σποράδες (2 στη Σκιάθο και 1 στην Αλόννησο) καθώς και ένα ξενοδοχείο στο Πήλιο.

Το κτίριο στο οποίο αναπτύχθηκε το ξενοδοχείο ανήκει από το 2019 στη γνωστή εταιρεία real estate, Hellenic Properties, η οποία ανέλαβε την ανακατασκευή του κτιρίου.

Πλεονέκτημα του ξενοδοχείου είναι η κοντινή του απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά αλλά και τον τερματικό σταθμό του Μετρό στον Πειραιά (σταθμός Δημοτικό Θέατρο).

Η επένδυση μάλιστα είχε λάβει την έγκριση χρηματοδότησης από τον Αναπτυξιακό Νόμο. Το εγκεκριμένο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 1,94 εκ. ευρώ περίπου και θα ενισχυθεί με το ποσό των 543.000 ευρώ περίπου.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλεμμένα αυτοκίνητα: Με ποια μέθοδο τα πουλάνε οι επιτήδειοι

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού υπολογίζεται πως κάθε χρόνο στην Ελλάδα κλέβονται 30.000 αυτοκίνητα, τα περισσότερα από αυτά στην Αττική. Ωστόσο, η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και η επινοητικότητά τους προκειμένου να διαθέσουν τα κλεμμένα αυτοκίνητα στην αγορά ξεπερνά κάθε φαντασία.

Αποκαλύψεις από την υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου: «Πέραν της Τουρκίας είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ρωσικό μπλοκ στον ΙΜΟ»

Τα παραπάνω δήλωσε την Τρίτη η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρία Χατζημανώλη. Σε συζήτηση στο 7o συνέδριο Capital Link, του οποίου το ΚΥΠΕ είναι χορηγός επικοινωνίας, η κ. Χατζημανώλη χαρακτήρισε την εκλογή ως σημαντική, αφού η Κύπρος κατάφερε να διατηρήσει όλες της

Στην 3η θέση παγκοσμίως σε αξία στόλου η Ελλάδα με €169,3 δισ.

Η VesselsValue αποκαλύπτει τα 10 κορυφαία ναυτιλιακά κράτη με βάση την πλοιοκτησία για το 2024, εξετάζοντας τις συνολικές αξίες περιουσιακών στοιχείων για τα πλοία ανά χώρα πραγματικού ιδιοκτήτη. Από την αποφασιστική ηγεσία της Ιαπωνίας στην πρώτη θέση με στόλο 206,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως την εμφάνιση του Χονγκ

Μετάβαση στο περιεχόμενο