Αποζημίωση θεραπειών ειδικής αγωγής – Απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες οι Λιμενικοί

Παραθέτουμε επιστολή στελέχους ΛΣ που θίγει ένα σοβαρότατο θέμα που αφορά τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην εξόφληση των δαπανών που καταβάλλονται για θεραπείες ειδικής αγωγής, με την ελπίδα ευαισθητοποίησης των υπεύθυνων.  

“Συνάδελφοι καλησπέρα.

Προκαταβολικά συγγνώμη για το σεντόνι που ακολουθεί.

Είμαι γονιός ανηλίκου τέκνου που κάθε μήνα κάνει λογοθεραπείες εργοθεραπείες και απαρακολούθητε από παιδοψυχολόγο. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.

Από την αρχή με το που γινόταν η δαπάνη μέσα σε ένα μήνα είχαν πληρωθεί όλοι και όλοι ήταν χαρούμενοι.

Από πέρσι χάριν της ταχύτητας, της διαφάνειας (δεν ξέρω) που έγιναν ηλεκτρονικά η διαδικασίες άρχισαν οι καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα φέτος να έχω καταθέσει από τον Μάρτιο να έχουμε Ιούνιο και ακόμα τίποτα.

Μιλάμε για την δαπάνη 5 μηνών και ένα ποσό που είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Δεν έχει πληρωθεί το κέντρο, δεν μπορώ να κάνω την νέα δαπάνη – ένας φαύλος κύκλος.

Και ξέρω ότι οι συνάδελφοι που ασχολούνται με αυτά είναι στα όρια του εργασιακού burn out, υποστελεχωμένοι και υπό πίεση από όλους μας(και πραγματικά τους συμπονώ).

Και ρωτάω —Τι πρέπει να γίνει τελικά? Ποιος μπορεί να με/μας βοηθήσει που είμαι στα όρια μου οικονομικά (όπως όλοι μας) και δεν βλέπω ούτε λύση ούτε φως.????Αυτοί οι άνθρωποι εκεί θα καούν τελικά ή θα βάλει ο Θεός το χέρι του???? Την καλημέρα μου και καλή δύναμη σε όλους.”

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λήμνος: Απουσία ναυαγοσώστη στην αστική παραλία, Λιμενικος βούτηξε και ανέσυρε αγνοούμενο κολυμβητή

Νεαρή Λιμενικος σε υπηρεσία συνοδού στο Ναυαγοσωστικο σκάφος, σε αναζητήσεις τους νεαρού κολυμβητή, μολις τον εντόπισαν βούτηξε στα σκοτεινά νερά για να τον ανασύρει με ασφάλεια Ο 21χρονος κολυμπούσε το βραδυ της Δευτέρας (08/08) στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ρωμεϊκός

VIKING Norsafe MUNIN S1200 Καμπίνα HCG του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής

Γράφτηκε από τον D-Mitch   VIKING Norsafe MUNIN S1200 Καμπίνα HCG Αυτό το άρθρο αφορά ένα νέο σκάφος που κατασκευάστηκε από τη VIKING Norsafe Hellas, το MUNIN S1200 Cabin HCG, το οποίο θα υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα Ελληνικής Ακτοφυλακής. Μέχρι τώρα, μεταξύ

Γιάννης Πλακιωτάκης : 175 εκατ. για λιμάνια και 80 εκατ. για άγονες

Nέα 255 εκατ. για την ακτοπλοΐαH χρηματοδότηση έργων, οι επιδοτήσεις γραμμών, τα οφέλη για τους νησιώτες και τον τουρισμό Ένας από τους κεντρικούς στρατηγικούς στόχους της ηγεσίας του YNANΠ και του Γιάννη Πλακιωτάκη είναι η διαρκής στήριξη της ελληνικής ακτοπλοΐας,