Αρχηγός Λ.Σ. από Χανιά: «Το Λιμενικό Σώμα υπηρετεί τον πολίτη και την πατρίδα προσηλωμένο στο εθνικό και διεθνές δίκαιο»

Επισκέφθηκε τα Χανιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Μάχης της Κρήτης – Συναντήθηκε με το προσωπικό του Λ.Σ. στο περιπολικό σκάφος 920 του Λ.Σ.

Το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στα Χανιά συνάντησε σήμερα από κοντά ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος, Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης.

Η συνάντηση έγινε στο πλωτό περιπολικό σκάφος 920 του λιμενικού με τον αντιναύαρχο να συγχαίρει και να εμψυχώνει τα στελέχη και το προσωπικό του Λ.Σ. για το καθημερινό τους έργο.

Όπως δήλωσε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος:

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τις επετειακές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης και με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκα το πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος 920 και το πλήρωμά του. Να γνωρίζετε ότι τα πληρώματα των σκαφών του Λ.Σ. και όλο το προσωπικό δίνουν μια καθημερινή μάχη έχοντας σαν ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της ασφάλειας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα. Το Λιμενικό Σώμα υπηρετεί τον πολίτη και την πατρίδα πιστά προσηλωμένο στο εθνικό μας και στο διεθνές δίκαιο σε καθημερινή βάση και υπερβάλλοντας πολλές φορές εαυτόν»

 

Στο τέλος τα στελέχη του Λ.Σ. έδωσαν στον Αρχηγό τιμητική πλακέτα.

 

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative