ΑΣΑΕΔ: Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Μετά την μακριά διακοπή των αθλητικών διοργανώσεων λόγω της πανδημίας ξεκίνησε το Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), υπό την αιγίδα του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Η Δόκιμος Λ/Φ Γκοριλα Ευαγγελία και ο Κελευστής ΛΣ Ζυγριδης Γεώργιος συμμετείχαν στους αγώνες κολύμβησης ΕΔ & ΣΑ υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Ζιώγα Χρήστου Ανθ/στη ΛΣ και Οικονόμου Αθανάσιου Αρχ/στη ΛΣ.

Ο Οικονόμου Αθανάσιος ανέλαβε καθήκοντα ομοσπονδιακού προπονητή στην ελληνική Ομοσπονδία κολύμβησης έπειτα από μια μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία σαν συνεργαζόμενος ομοσπονδιακός προπονητής .

Καλή δύναμη κ καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα !

Κολυμβητές και προπονητές από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή στο Πρωτάθλημα των ΕΔ και ΣΑ
Κολυμβητές και προπονητές από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή στο Πρωτάθλημα των ΕΔ και ΣΑ

Αποτελέσματα πρωταθλήματος Κολύμβησης ανδρών/γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στο Κολυμβητήριο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (ΑΝΟΓ), πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος Κολύμβησης ανδρών/γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2021.

Στους άντρες τον τίτλο της Πρωταθλήτριας ομάδας κατέκτησε η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) με 52 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε το Πολεμικό Ναυτικό με 47 βαθμούς και την τρίτη θέση η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) με 26 βαθμούς. Στην τέταρτη θέση κατετάγη ο Στρατός Ξηράς με 25 βαθμούς, στην πέμπτη θέση το Πυροσβεστικό Σώμα (ΠΣ) με 18 βαθμούς και στην έκτη θέση το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή (ΕΛ-ΑΚΤ) με 8 βαθμούς.

Στις Γυναίκες τον τίτλο της Πρωταθλήτριας ομάδας κατέκτησε η αντιπροσωπευτική ομάδα του Στρατού Ξηράς με 57 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) με 44 βαθμούς, στην τρίτη κατετάγη το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή (ΕΛ-ΑΚΤ) με 8 βαθμούς ενώ στην τέταρτη θέση η Πολεμική Αεροπορία με 7 βαθμούς.

Τα πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Αγώνες του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κολυμβητήριο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (ΑΝΟΓ), πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2021.

Στη διοργάνωση εφαρμόστηκαν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, κατά της μετάδοσης του νέου κορονοϊού (Covid-19) και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει εγκριθεί για το υπόψη πρωτάθλημα από την αρμόδια Υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας κατέκτησε η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΣ) με 9 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Στρατός Ξηράς (ΣΞ) με 4 βαθμούς και την τρίτη θέση η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) με 3 βαθμούς.  Στην τέταρτη θέση κατετάγη το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή (ΕΛ-ΑΚΤ) με 1 βαθμό.

Αποτελέσματα αγώνα “Δρόμος του Κλεοσθένη”

Η Συμπολιτεία της Ολυμπίας και η Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δρόμου Εκεχειρίας 2021 διοργάνωσαν την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, τον αγώνα δρόμου με την ονομασία «Δρόμος του Κλεοσθένη 2021» απόστασης 4.8 χλμ.

Στη διοργάνωση εφαρμόστηκαν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, κατά της μετάδοσης του νέου κορονοϊού (Covid-19) και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει εκπονηθεί από την αρμόδια ομοσπονδία ΣΕΓΑΣ και αφορά στη διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου, εγκεκριμένο από την αρμόδια Υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τα πλήρη αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε εδώ

Αποτελέσματα Πετοσφαίρισης Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας

Από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Γέρακα, οι αγώνες Πετοσφαίρισης ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2021.

Στη διοργάνωση εφαρμόστηκαν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, κατά της μετάδοσης του νέου κορονοϊού (Covid-19) και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει εγκριθεί για το υπόψη πρωτάθλημα από την αρμόδια Υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τον τίτλο της Πρωταθλήτριας ομάδας κατέκτησε η αντιπροσωπευτική ομάδα του Στρατού Ξηράς (ΣΞ) με 12 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) με 8 βαθμούς και την τρίτη θέση η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) με 5 βαθμούς. Στην τέταρτη θέση κατετάγη το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή (ΕΛ-ΑΚΤ) με 4 βαθμούς και στην πέμπτη θέση το Πυροσβεστικό Σώμα (ΠΣ) με 1 βαθμό.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λαιμός: Γιορτάζει τα 50 χρόνια του στη μουσική και τη θάλασσα με μια συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος»: Η παραπάνω άποψη του Νίτσε μοιάζει να εκφράζει απόλυτα τον Γιώργο Λαιμό, έναν άνθρωπο που, επί σειρά ετών, καταρρίπτει τα στερεότυπα που θέλουν τους πλούσιους και ισχυρούς να θεωρούν την κάθε μορφής ευαισθησία

Συνταξιούχος αστυνομικός έπεσε θύμα απάτης από κέντρο αισθητικής, του πήραν μισό εκατομμύριο ευρώ

Νέα στοιχεία για καταγγελίες που αφορούν τον όμιλο κλινικών αισθητικής δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής που εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού υπαλλήλων ανταγωνιστικής επιχείρησης φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για την περίπτωση ενός συνταξιούχου αστυνομικού που αναγκάστηκε να δώσει μισό εκατ.

Ο ιός που αυξάνει κατά 30% τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Απειλή και μάλιστα μακροπρόθεσμη για την ομαλή καρδιαγγειακή λειτουργία θα μπορούσε να αποτελέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, όπως αποκαλύπτει νεότερη συγκεντρωτική μελέτη Αυξημένο κίνδυνο για την υγεία της καρδιάς μπορεί να προκαλέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, σύμφωνα με

Ο 28χρονος που εκτελέστηκε ως ο «Δράκος του Σέιχ Σου»: «Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος» – Το χρονικό της υπόθεσης

«Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος, αθώος, αθώος…» ήταν τα τελευταία λόγια που κατάφερε να εκστομίσει ο 28χρονος Αριστείδης Παγκρατίδης πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος της Χωροφυλακής στις 07:06 το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου 1968. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στο