Χανιά: Στον Κορυδαλλό ο 53χρονος αστυνομικός που προφυλακίστηκε για διαφθορά και εκβιασμούς

Συνεχίζουν οι αλλαγές που διέταξη η ηγεσία της ΕΛΑΣ στον Α’ σταθμό τροχαίας ΒΟΑΚ στη Σούδας.

Στον Κορυδαλλό μετήχθη ο 53χρονος αστυνομικός από τα Χανιά που την περασμένη Πέμπτη (31/8) κρίθηκε προφυλακιστέος ύστερα από την μαραθώνια απολογία του ενώπιον των ανακριτικών Αρχών των Χανίων. Μάλιστα, επρόκειτο για μια ανακριτική διαδικασία που διήρκησε πάνω από 6 ώρες, κατά την οποία οι δικαστές “ξεσκόνισαν” κάθε πτυχή της δράσης του αστυνομικού.

Σε κάθε περίπτωση, και όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Flashnews.gr από την Πέμπτη (31/8), έχει ήδη αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον Α’ Σταθμό Τροχαίας ΒΟΑΚ στην Κρήτη, ο πρώην διοικητής του ΑΤ Πλατανιά Ματθαίος Ιγγλεζάκης. Παράλληλα, συνεχίζουν οι αλλαγές σε πρόσωπα στον συγκεκριμένο σταθμό.

Όπως σας ενημέρωσε το Flashnews.gr από την Παρασκευή, νέα πρόσωπα από άλλες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στα Χανιά αντικατέστησαν και αντικαθιστούν συναδέλφους τους που συνεργάστηκαν με τον πρώην διοικητή πλέον, που είναι προσωρινά κρατούμενος.

Οι αλλαγές σε πρόσωπα είναι μεγάλες οι οποίες σε αριθμό θα φτάσουν ακόμα και τις 20 και θα αναφέρονται κυρίως σε διοικητικούς υπαλλήλους της ΕΛΑΣ στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι κάποιοι υπάλληλοι που εργάζονταν μέχρι σήμερα εκεί ενδέχεται να περάσουν από ΕΔΕ καθώς η κατάσταση που επικρατούσε στην υπηρεσία το τελευταίο διάστημα δεν ήταν η απαιτούμενη και δεν τηρούνταν κανένα απολύτως πρωτόκολλο.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετώντας πάνω από την Καλαμάτα

Μετάφραση-απόδοση στα ελληνικά: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Στο αμέτρητο πλήθος των εταιρειών παγκοσμίως, λίγες είναι εκείνες που μπορούν να καυχηθούν ότι ίδρυσαν μια πλήρως λειτουργική σχολή πιλότων σε ξένη επικράτεια και που την είδαν να διαπρέπει μέσα σε ελάχιστους μήνες. Το αξιοθαύμαστο

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο