Χανιά: Στον Κορυδαλλό ο 53χρονος αστυνομικός που προφυλακίστηκε για διαφθορά και εκβιασμούς

Συνεχίζουν οι αλλαγές που διέταξη η ηγεσία της ΕΛΑΣ στον Α’ σταθμό τροχαίας ΒΟΑΚ στη Σούδας.

Στον Κορυδαλλό μετήχθη ο 53χρονος αστυνομικός από τα Χανιά που την περασμένη Πέμπτη (31/8) κρίθηκε προφυλακιστέος ύστερα από την μαραθώνια απολογία του ενώπιον των ανακριτικών Αρχών των Χανίων. Μάλιστα, επρόκειτο για μια ανακριτική διαδικασία που διήρκησε πάνω από 6 ώρες, κατά την οποία οι δικαστές “ξεσκόνισαν” κάθε πτυχή της δράσης του αστυνομικού.

Σε κάθε περίπτωση, και όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Flashnews.gr από την Πέμπτη (31/8), έχει ήδη αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον Α’ Σταθμό Τροχαίας ΒΟΑΚ στην Κρήτη, ο πρώην διοικητής του ΑΤ Πλατανιά Ματθαίος Ιγγλεζάκης. Παράλληλα, συνεχίζουν οι αλλαγές σε πρόσωπα στον συγκεκριμένο σταθμό.

Όπως σας ενημέρωσε το Flashnews.gr από την Παρασκευή, νέα πρόσωπα από άλλες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στα Χανιά αντικατέστησαν και αντικαθιστούν συναδέλφους τους που συνεργάστηκαν με τον πρώην διοικητή πλέον, που είναι προσωρινά κρατούμενος.

Οι αλλαγές σε πρόσωπα είναι μεγάλες οι οποίες σε αριθμό θα φτάσουν ακόμα και τις 20 και θα αναφέρονται κυρίως σε διοικητικούς υπαλλήλους της ΕΛΑΣ στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι κάποιοι υπάλληλοι που εργάζονταν μέχρι σήμερα εκεί ενδέχεται να περάσουν από ΕΔΕ καθώς η κατάσταση που επικρατούσε στην υπηρεσία το τελευταίο διάστημα δεν ήταν η απαιτούμενη και δεν τηρούνταν κανένα απολύτως πρωτόκολλο.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της ελληνικής ναυτιλίας, οι νέοι την αγνοούν εντελώς

Τεράστιο έλλειμα ενημέρωσης για τη μεγαλύτερη ναυτιλία του κόσμου, την ελληνόκτητη, έχει η ελληνική κοινωνία. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από έρευνα που διεξήγαγε η Focus Bari, με θέμα: «Οι αντιλήψεις των Ελλήνων και οι προκλήσεις στη Ναυτιλία» σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.005

Κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα για τις ώρες εργασίας

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες, πριν ακόμα θεσμοθετηθεί η εξαήμερη εργασία στις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας και σε εκείνες που εφαρμόζουν σύστημα με εναλλασσόμενες βάρδιες. Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα η «Ν», κάνουν λόγο για ώρες εργασίας

von der Leyen: Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής για 2η φορά

Με 401 ψήφους υπέρ της, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επανεξέλεξε πριν λίγο την κα Ursula von der Leyen για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για ακόμη μια πενταετία η κα. von der Leyen θα βρίσκεται στο τιμόνι του κύριου

Κριμαία: Ουκρανικά ναυτικά drones έπληξαν τη βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής (βίντεο)

Ουκρανικά ναυτικά drones επιτέθηκαν σε βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής στην Κριμαία, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με στόχο το κέντρο διοίκησης, μια αποθήκη πυρομαχικών και εξοπλισμού, έναν υποσταθμό ισχύος, τεχνικές εγκαταστάσεις και θέσεις πυροβολικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο