Από δημόσια ανάρτηση του Ηλία Νατσιούλα στο fb
Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τα στελέχη των ΕΔ στο Νομοσχέδιο που τέθηκε χθες σε διαβούλευση και θα παραμείνει για διαβούλευση εως 20 Οκτ 22.
Η Εξαγγελθείσα κατάργηση εισφοράς 1% στις αποδοχές, αφορά μόνο τους Δημόσιους Υπαλλήλους και παραμένει για τα στελέχη των ΈΔ!!!
Το όφελος, δηλαδή της αύξησης των μηνιαίων αποδοχών από 15 εως 30 ευρω το μήνα δεν θα φανεί στην τσέπη του προσωπικού των ΕΔ!!!
Ας ελπίσουμε οτι θα πάρουν πίσω αυτή τη διάταξη, κατά την ψήφιση του Νομοσχεδίου στη Βουλή.
Ιστορικά στοιχεία:
Η εισφορά αυτή καθιερώθηκε το 2011 με τα μνημόνια και αποδίδονταν στο ΤΠΔΥ για το προσωπικό στο Δημόσιο και στα Μετοχικά Ταμεία για το προσωπικό των ΕΔ.
Κυμαίνεται σε μηνιαία βάση , ανάλογα με τις ακαθάριστες/μεικτές αποδοχές από 15 εως 30 ευρώ το μήνα( 1% επί των μεικτών αποδοχών/καταλογιστέο στο φάκελο αποδοχών)

Ηλίας Νατσιούλας
Απόστρατος Αξιωματικός Οικονομικού Σώματος Στρατού Ξηράς (Λοχαγός ε.α.),
ΥποΔντης Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.ΥΠ.Α. (ΟΑΕΔ) ΠΔ Θεσσαλίας
Απόστρατος Αξιωματικός Οικονομικού Σώματος Στρατού Ξηράς (Λοχαγός ε.α.),
ΥποΔντης Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.ΥΠ.Α. (ΟΑΕΔ) ΠΔ Θεσσαλίας
Μέλος ΔΣ-Ομοσπονδία Τριτέκνων Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.



