Δημοσκόπηση: Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της ΝΔ και τα πιο δημοφιλή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Καπα Research, ο υπουργός Εξωτερικών έχει 67% θετικές (40%) ή μάλλον θετικές γνώμες (27%).

Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Πιερρακάκης και Νίκος Παναγιωτόπουλος απολαμβάνουν την τριάδα της κορυφής ως προς τη δημοτικότητα των υπουργών της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Καπα Research, ο υπουργός Εξωτερικών έχει 67% θετικές (40%) ή μάλλον θετικές γνώμες (27%) αλλά και 30% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.

Ο κ. Πιερρακάκης έχει 57% θετικές (41%) ή μάλλον θετικές (16%) γνώμες, αλλά και 33% αρνητικές. Ακολουθεί ο υπουργός Αμυνας με 49% θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες και 33% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές.

Στη συνέχεια έχουμε τον Χρήστο Σταϊκούρα με 39% θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες και 42% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές. Ο Κωστής Χατζηδάκης με 38% θετικές ή μάλλον θετικές και 57% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.

Ακολουθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 37% θετικές ή μάλλον θετικές και 60% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.

Τη δεκάδα κλείνουν οι Βασίλης Κικίλιας, Κώστας Σκρέκας, Γιάννης Πλακιωτάκης και Αδωνις Γεωργιάδης. Πιο πίσω ο Μ. Βορίδης, ο Θ. Πλεύρης και οι Αχ. Καραμανλής, Ν. Κεραμέως, Π. Πικραμμένος.

Οι δημοφιλείς του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ανδρέας Ξανθός, πρώην υπουργός Υγείας και νυν τομεάρχης, κάνει την έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς καταλαμβάνει την πρώτη θέση ως προς τις δημοφιλίες. Εχει 44% θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες, και 39% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές.

Ακολουθεί η Εφη Αχτσιόγλου με 40% θετικές ή μάλλον θετικές και 44% αρνητικές ή μάλλον αρνητικές γνώμες.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 40% θετικές ή μάλλον θετικές απόψεις, ακολουθεί ο Αλέξης Χαρίτσης με 35%, ο Γιάννης Δραγασάκης με 35%, ο Νάσος Ηλιόπουλος με 33%, ο Παύλος Πολάκης με 32%, η Ρένα Δούρου με 31% και η Ολγα Γεροβασίλη με 30%. Στην 20άδα τελευταίοι έρχονται οι Θ. Δρίτσας, Νίκος Παππάς και Κ. Ζαχαριάδης.

Δημοσκόπηση: Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της ΝΔ και τα πιο δημοφιλή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Στην κορυφή της λίστας ο Νίκος Δένδιας

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού είναι μύθος – Η πραγματική κρίση βρίσκεται αλλού

Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού. Από Έλληνες εφοπλιστές και μεγάλα ναυλομεσιτικά γραφεία μέχρι διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες επάνδρωσης πλοίων, όλοι μιλούν για την έλλειψη αξιωματικών. Το τι φταίει όμως δεν μας έχει

Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα…

«Οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές κρίσεις όπως πανδημία, πολέμους, ενεργειακή κρίση, κλπ- πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν προς όφελος της ελληνικής

Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου – FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου * Το FIR Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αεροναυτιλιακούς θεσμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και καθορίστηκε από περιφερειακές αεροναυτιλιακές διασκέψεις του ICAO, αναγνωρισμένο διεθνώς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026 – Η ναυτιλιακή τεχνολογία αλλάζει ρυθμό και μετασχηματίζει τον κλάδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικότερους μοχλούς εξέλιξης της παγκόσμιας ναυτιλίας, με τα Ποσειδώνια 2026 να επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία έχει πλέον περάσει από το στάδιο της θεωρίας και των πιλοτικών εφαρμογών σε μια νέα εποχή ευρείας