ΔΟΜ-Μελόνι: Περισσότερες δίοδοι εισόδου μεταναστών, το κλειδί κατά της λαθροδιακίνησης

Με την Πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι συναντήθηκε σήμερα η κα. Amy Pope, νεοεκλεγείσα Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης του ΟΗΕ, που στις 1 Οκτωβρίου 2023 θα διαδεχθεί στη θέση αυτή τον προκάτοχό της Antonio Vitorino.

Από τη σχετική ανάρτησή της στο twitter, οι δύο αξιωματούχοι συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο το άνοιγμα περισσότερων διόδων κανονικής εισόδου μεταναστών τόσο για την καταπολέμηση της παράνομης διέλευσης και λαθροδιακίνησης, όσο και για την αντιμετώπιση των μελλοντικών δημογραφικών και οικονομικών προκλήσεων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο