Δυναμική Παρουσία του Ομίλου ΟΝΕΧ στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2024

Ο Όμιλος Onex, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, δίνει και φέτος ηχηρό παρών στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2024, την οποία θα φιλοξενήσει το Athens Metropolitan Expo, από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου.

Σε έναν φιλόξενο χώρο, με ιδιαίτερο σχεδιασμό (περίπτερο Νο 2.323, Αίθουσα 2 | Νο 323), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος στους τομείς Ship-repairing/Retrofits, Newbuildings, Naval Projects, Energy, Heavy Engineering Constructions, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά τις τεχνολογίες αιχμής που διαθέτουν πλέον τα ναυπηγεία της Onex. Καθ’όλη τη διάρκεια της εμβληματικής έκθεσης εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου θα έχουν τη χαρά να υποδεχτούν και να συζητήσουν με τους επισκέπτες σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Παράλληλα, στο περίπτερο θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Onex, κ. Π. Ξενοκώστα, με προσκεκλημένους συνεργάτες και σημαίνουσες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, την εγχώρια και διεθνή Ναυτιλία. Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις και για τις νέες πρωτοβουλίες του Ομίλου που θα ενισχύσουν περαιτέρω το θετικό αποτύπωμα της Onex τόσο στον κλάδο, όσο και στην ελληνική oικονομία ευρύτερα.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 11:30, ο κ. Ξενοκώστας θα συμμετάσχει στο 4ο Trading in U.S Waters Seminar, στο οποίο θα αποτελέσει μέλος της Επιτροπής του άκρως ενδιαφέροντος «SHIPPINGInsights SHARK TANK: A Competition of Innovative U.S. Maritime Technologies», όπου νεοφυείς επιχειρήσεις από τις ΗΠΑ θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες που στοχεύουν να μετασχηματίσουν τον χώρο της Ναυτιλίας.

Δυναμική Παρουσία του Ομίλου ΟΝΕΧ στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2024

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Υιοθέτηση του 14ου πακέτου κυρώσεων ενάντια στη Ρωσία

Το Συμβούλιο των Υπουργών υιοθέτησε σήμερα (24/6) το 14ο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας. Η νέα δέσμη περιλαμβάνει περιοριστικά μέτρα για επιπλέον 116 άτομα και οντότητες που είναι υπεύθυνες για ενέργειες που υπονομεύουν ή απειλούν την εδαφική ακεραιότητα, την

Αναζήτηση πόρων για ακτοπλοΐα και short sea

Αντίθετα μετράει ο χρόνος για την ελληνική ακτοπλοΐα, αφού η ανάγκη ανανέωσης του στόλου με πλοία με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα είναι επιτακτική. Από το 2030 η εξαίρεση της ελληνικής ακτοπλοΐας (εκτός Κρήτης) από το σύστημα δικαιωμάτων εμπορίας ρύπων τελειώνει. Όπως επεσήμανε ο

Πέντε νεκροί από πνιγμό το τριήμερο

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ του Αγίου Πνεύματος είχε τραγική κατάληξη για λουομένους οι οποίοι βρέθηκαν στις παραλίες και υπό συνθήκες που αναμένεται να προσδιοριστούν από τη νεκροτομή κατέληξαν από πνιγμό. Αναλυτικότερα, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην παραλία Ζούμπερι της Νέας Μάκρης

«Σκιές» στις συλλήψεις εμπρηστών

Ερωτήματα για την ορθότητα ορισμένων από τις έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό των αιτίων πυρκαγιών και της σύλληψης των εμπρηστών προκύπτουν από τα πρόσφατα συμβάντα σε Βάρης – Κορωπίου, Ύδρα και Νάξο. Συγκεκριμένα, οι αναφορές για «εμπρηστή με μπιτόνι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο